Момичета,аз преди 1 седм.приключих процедурите,направих 14.Да ви успокоя действително не е лукс,но е чисто и служителките и управителката са много добрички и приятни,чаршафите са чисти и ухаят на омекотител.След всяко ползване естествено отиват на химическо,въобще хигиената е супер,а колкото до лукса септември ще затварят за ремонт,а до мамента и в статията в 24 ч.пише,че сградата е паметник на културата и не са им разрешавали да я пипат.Така,че спокойно направете си процедурите,а те са доста приятни,поне на мен ми беше голям кеф тия 20 мин.в калта,то не е такава кал като но пътя,а е нещо като глина,приятно е.Един съвет не прекъсвайте процедурите и ги направете 14.Колкото до записването може от предния ден,макар че може и без записване,но ако се съберат 7 жени/толкова са леглата/и ще трябва да се чака и е притеснено след това,по-добре запишете час,аз съм имала случай и сама да съм,но по някога сме пълнили леглата.От 14 часа е по-спокойно,в 16 ч.има по-вечко хора.Май се отплеснах,но искам да ви окуража,няма нищо страшно или пък гнусно.Аз лично чакам резултата,дано има резултат при всички.УСПЕХ ако има нещо питайте.