0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Кални бани - Варна
« Отговор #40 -: Юли 10, 2008, 11:21:06 am »
  Има ли някой на кални бани след 19 юли?  :P
« Отговор #41 -: Юли 10, 2008, 12:30:32 pm »
Ееее перошинка радвам се,че реши най-сетне да ги посетиш.
Сано не се плаши от условията в началото.
« Отговор #42 -: Юли 10, 2008, 12:36:15 pm »
  Препоръчани са ми като част от лечението!  :wink:  А ,ми то какво да се плаша.... важното е да има резултат.Иначе имаше много хубава статия във варненската притурка на ,,24 часа,, .Надявям се качеството на калта да компенсира обстановката.Имали и някакви специални чаршафи от Швейцария или Австрия беше,които действали като сауна.
*
« Отговор #43 -: Юли 10, 2008, 21:12:22 pm »
Peroshinka,аз смятам да почвам скоро - чакам цикъл тия дни,и като свърши се мятам! :P Ще се радвам да си правим компания! :D

Миналото лято така и не ми остана време,но този път съм решена да се накалям хубавичко преди есента :D

Дори наскоро влизах в тази темичка,за да се подготвя и припомня подробно информацията,дадена миналото лято от Stelliana по въпроса (Стели,още веднъж благодаря!)
« Последна редакция: Юли 10, 2008, 21:15:10 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #44 -: Юли 10, 2008, 21:23:12 pm »
   Супееерррр!  :P  И аз го чакам в събота да ми дойде и като ми свърши тръгвам  :wink: . Казаха ми да се обадя един ден преди това за да се запиша ,което ми се струва странно,защото уж ходели много хора  8O . Ще се запиша към 19-21 юли.На теб по кое време ти е удобно да ходиш?  :P
« Отговор #45 -: Юли 10, 2008, 21:23:46 pm »
Peroshinka,аз смятам да почвам скоро - чакам цикъл тия дни,и като свърши се мятам! :P Ще се радвам да си правим компания! :D

Миналото лято така и не ми остана време,но този път съм решена да се накалям хубавичко преди есента :D

Дори наскоро влизах в тази темичка,за да се подготвя и припомня подробно информацията,дадена миналото лято от Stelliana по въпроса (Стели,още веднъж благодаря!)
Момичета, радвам се че съм помогнала с инфо.
В началото като отидох и видях леката мизерия и направо ми се доплака. После свикнах с всичко, имаше две жени там - много приятни и учтиви. Самите те се страят да поддържат чисто и хигиенично. Калните бани ги съчетах с евин плаж. Никога не съм имала по-хубав тен и то навсякъде.
Момичета горещо препоръчвам калните бани - сами виждате лентичката ми. Преди тях близо две години (с прекъсвания ) не можех да забременея.
Пожелавам на всички калните бани да ви донесат голямото щастие.
« Отговор #46 -: Юли 10, 2008, 21:26:22 pm »

Дори наскоро влизах в тази темичка,за да се подготвя и припомня подробно информацията,дадена миналото лято от Stelliana по въпроса (Стели,още веднъж благодаря!)
Момичета, радвам се че съм помогнала с инфо.
В началото като отидох и видях леката мизерия и направо ми се доплака. После свикнах с всичко, имаше две жени там - много приятни и учтиви. Самите те се страят да поддържат чисто и хигиенично. Калните бани ги съчетах с евин плаж. Никога не съм имала по-хубав тен и то навсякъде.
Момичета горещо препоръчвам калните бани - сами виждате лентичката ми. Преди тях близо две години (с прекъсвания ) не можех да забременея.
Пожелавам на всички калните бани да ви донесат голямото щастие.

Stelliana ,ти колко време преди това се обади да се запишеш?
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #47 -: Юли 11, 2008, 07:38:35 am »
Момичета,аз преди 1 седм.приключих процедурите,направих 14.Да ви успокоя действително не е лукс,но е чисто и служителките и управителката са много добрички и приятни,чаршафите са чисти и ухаят на омекотител.След всяко ползване естествено отиват на химическо,въобще хигиената е супер,а колкото до лукса септември ще затварят за ремонт,а до мамента и в статията в 24 ч.пише,че сградата е паметник на културата и не са им разрешавали да я пипат.Така,че спокойно направете си процедурите,а те са доста приятни,поне на мен ми беше голям кеф тия 20 мин.в калта,то не е такава кал като но пътя,а е нещо като глина,приятно е.Един съвет не прекъсвайте процедурите и ги направете 14.Колкото до записването може от предния ден,макар че може и без записване,но ако се съберат 7 жени/толкова са леглата/и ще трябва да се чака и е притеснено след това,по-добре запишете час,аз съм имала случай и сама да съм,но по някога сме пълнили леглата.От 14 часа е по-спокойно,в 16 ч.има по-вечко хора.Май се отплеснах,но искам да ви окуража,няма нищо страшно или пък гнусно.Аз лично чакам резултата,дано има резултат при всички.УСПЕХ ако има нещо питайте.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #48 -: Юли 11, 2008, 09:03:08 am »
   Супееерррр!  :P  И аз го чакам в събота да ми дойде и като ми свърши тръгвам  :wink: . Казаха ми да се обадя един ден преди това за да се запиша ,което ми се струва странно,защото уж ходели много хора  8O . Ще се запиша към 19-21 юли.На теб по кое време ти е удобно да ходиш?  :P
Бреййй,ма ни двете точно май по едно и също време :D  - и аз си го чакам цикъла или в събота,или в неделя :P
Значи аз съм на работа от 10 до 18.30,и още не съм измислила как точно ще ходя - може би в 9.00,та да мога до 10.00 да успея да се довлека до офиса,или пък евентуално по време на работа да излизам - за около час,час и нещо...Като отида да си запиша час и видя на място какви са опциите като часове и през колко дни са процедурите,тогава май ще реша последно в колко часа ще е...
Айде ще се уговорим на лични ,да не занимаваме хората тука и да оспамваме хубавата темичка :wink:

14.04.2009 - 5.12.2010
*

Марина75

• 3039
« Отговор #49 -: Юли 12, 2008, 07:07:57 am »
Аз мога да ти помогна с информация за часовете-за жени са 9,11,14 и 16,а в неделя са 9,11 и 13 последния,с процедурата,душа е полежаването в чаршаф отиват горе долу 45 мин.всичко,но гледай след това да не си на течение,пази се защото може да ти навреди след загряването.Успех и на двете дано има желания ефект.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #50 -: Юли 12, 2008, 09:22:10 am »
Аз мога да ти помогна с информация за часовете-за жени са 9,11,14 и 16,а в неделя са 9,11 и 13 последния,с процедурата,душа е полежаването в чаршаф отиват горе долу 45 мин.всичко,но гледай след това да не си на течение,пази се защото може да ти навреди след загряването.Успех и на двете дано има желания ефект.
Благодаря ти marina75,наистина много полезна информация.  :P
*
« Отговор #51 -: Юли 12, 2008, 15:08:25 pm »
И аз ти благодаря,marina75. Това с течението също ще го имам предвид - особено като знам с климатиците в офиса какъв хлад става понякога... :?
Стели също беше споделила,че всичко на всичко отиват горе-долу 40-45мин.,а така като гледам щом има от 9 сутринта възможност ,то за мен това ще е идеалния час май :D

14.04.2009 - 5.12.2010
*

Марина75

• 3039
« Отговор #52 -: Юли 12, 2008, 21:09:45 pm »
Желая ви успех, и ако все пак работите на климатик опасно е или поне след баните си сложи нещо около кръста ли и аз не знам,но затоплена на климатик е страшно.Още веднъж УСПЕХ.

« Отговор #53 -: Юли 12, 2008, 21:54:00 pm »
  Аз за това ще ходя в 16 часа и после ще бягам вкъщи.Патила съм си и не ми се рискува  :? .Counterfeit много да се пазиш да не се получи обратен ефект.Аз в понеделник ще се обадя да се запиша и ще обменяме опит.
  marina75 ,задължително ли се прави консултация с лекар на място?
*
« Отговор #54 -: Юли 12, 2008, 22:38:43 pm »
  Аз за това ще ходя в 16 часа и после ще бягам вкъщи.Патила съм си и не ми се рискува  :? .Counterfeit много да се пазиш да не се получи обратен ефект.Аз в понеделник ще се обадя да се запиша и ще обменяме опит.

От климатик и аз съм си патила. Затова цяло лято (колкото и да е горещо),аз все си нося по нещо,с което да се наметна ако ми захладнее. Освен това директно отивам и спирам климатика,ако дори малко усетя,че ме блъска я във врата,я в кръста...Хич не ми дреме на кой му е топло/студено(от колегите),спирам го и толкоз!...С други думи се пазя и то много. :)

Peroshinka,аз също мислех за понеделник да се уговорим даже двете да отидем,но всъщност се сетих,че ще ходим да си правим едни изследвания точно нея сутрин,та ще остане за вторник.
Но ти като се запишеш,после сподели :D

14.04.2009 - 5.12.2010
« Отговор #55 -: Юли 12, 2008, 22:42:48 pm »
  ОК!  :P  Аз имам телефони и направо ще се обадя,няма да ходя до там.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #56 -: Юли 13, 2008, 08:25:16 am »
За консултацията с лекар мисля,че не е задължителна,но аз минах през него,направи ми картон,където отбелязват процедурите,носих си цветната снимка,епикризата от лапароскопията и въобще цялата папка с изсл.,разгледа ги,измери ми кръвното и ми назначи тип "гащета" така се казва за нашите проблеми калянето.Но ако ще ходиш при доктора той е там на четна дата от 9 до 12 ч. ,на нечетна дата от 13,30 до 17,30ч.,прегледа струва 10 лв. и мое мнение е ,че е добре да се мине през него,не те преглежда гинекологично,а просто кръвно,за разширени вени и такива работи.

*
« Отговор #57 -: Юли 13, 2008, 08:38:46 am »
 Но ако ще ходиш при доктора той е там на четна дата от 9 до 12 ч. ,на нечетна дата от 13,30 до 17,30ч.,прегледа струва 10 лв. и мое мнение е ,че е добре да се мине през него,не те преглежда гинекологично,а просто кръвно,за разширени вени и такива работи.

Супер - още една полезна информация! Аз си мислех,че всеки ден ще е там,пък то ето че за различните дати работи в различно време...Значи във вторник следобед ще гледам да изляза от работа и да отида при лекаря.Или пък ако ми остане време може и утре сутринта...

Малко не ми се мъкнат всички изследвания, честно казано - ако целта е да докажа някакъв проблем при мен,то наистина няма и смисъл да ги нося- при нас проблемът е изцяло мъжки фактор , калните бани ми бяха препоръчани ей така,профилактично,защото се отразявали много благоприятно на яйчниците по принцип,а и с възстановителен ефект - все пак периодично ги "форсираме" със стимулации...
Та исках да те питам ,marina75 - мислиш ли,че мога и без да нося нищо пак да отида на преглед? Също така ако отида директно във вторник,дали ще ме приеме(тоест да се обадя ли предния ден да си запиша час,или няма нужда?) ...Да отида така направо,пък да вземе да се окаже,че има много хора и е зает...все пак сме на работа и не мога да се разкарвам напразно всеки ден. :)
« Последна редакция: Юли 13, 2008, 08:44:07 am от Counterfeit »

14.04.2009 - 5.12.2010
« Отговор #58 -: Юли 13, 2008, 09:06:19 am »
  И Марина и аз да питам още нещо  :oops: .А какво трябва да си носим за самите процедури?Все пак ще се каляме,после трябва и да се къпем.Като за градската баня ли да се стягаме  :lol:  ? Шегувам се,но все пак нещо да препоръчаш.Да не се окаже,че нещо ми липсва като отида. При теб имаше ли някакъв положителен ефект?
« Последна редакция: Юли 13, 2008, 09:25:56 am от peroshinka »
« Отговор #59 -: Юли 13, 2008, 21:03:26 pm »
Момичета, след калните бани непременно се пазете от течение, климатик и т.н. Аз дори за всеки случай си носех някаква връхна дреха и ако усетя и най-малък хлад си я слагах на кръста. Трябва много да се пазите, защото ще има обратен ефект.
Миналото лято задължително се минаваше през доктора. Той мери кръвно и разговаря с вас. Не е необходимо да имате предварителен час за него, няма чак такава навалица,а и той не преглежда.
И след калните бани 1 час не трябва да се миете със сапун. По принцип не е необходимо да си носите каквото и да е. Там дават чаршав за подсушаване, пък ако искате си носете хавлия. Само може да си вземете чехли, с които да се предвижите от съблекалните до душовете и пейките за калните бани.
Но те ще ви предупредят за всичко това.
« Последна редакция: Юли 13, 2008, 21:09:27 pm от Stelliana »