0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Покани за предавания в медии
« -: Юни 13, 2007, 10:04:56 am »
В тази тема ще събираме поканите за предстоящи предавания. Моля ви, бързо и честно си казвайте кой къде ще ходи и къкви ще ги върши. :)

1. Телевизия Здраве, 18 юни, от 18.00 до 18,15 часа.
2. Телевизия BBT, Здравен лабиринт, покана за предаване в седмицата от 18 до 22 юни, денят ще се съобщи допълнително.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: Покани за предавания в медии
« Отговор #1 -: Юни 13, 2007, 15:38:55 pm »
петък - тв Здраве, на живо между 16 и 17 часа
неделя 17 юни, Инфо радио, в 9 сутринта
« Последна редакция: Юни 14, 2007, 13:34:55 pm от ultra »

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #2 -: Юни 13, 2007, 16:07:05 pm »
В петъчния Капитал - статия от моя милост "Епопея на забравените 270 хиляди"
В очакване ....
« Отговор #3 -: Юни 13, 2007, 16:21:37 pm »
В петъчния Капитал - статия от моя милост "Епопея на забравените 270 хиляди"
Миналия или настоящия брой?

lb2f
*
« Отговор #4 -: Юни 13, 2007, 16:24:53 pm »
Този, който предстои да излезне
В очакване ....
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #5 -: Юни 14, 2007, 13:34:21 pm »
Понеже Fussii не си признава:
Утре, петък, между 10 и 10.30 участие на Fussii и представител на касата по радио Дарик.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #6 -: Юни 15, 2007, 10:10:49 am »
Ох, патка завеяна съм аз. Преместиха участието в 10.30 в последния момент
В очакване ....
« Отговор #7 -: Юни 16, 2007, 12:29:42 pm »
Прочетох статията..., много ме развълнува... Фуси, аз и без това съм ти голям фен и с удоволствие чета постингите ти, но статията ти успя да ме разплаче, дано е въздействала на повече хора...

:bighug:
Здравей, мъниче!
« Отговор #8 -: Юни 16, 2007, 13:43:55 pm »
И аз я прочетох.
Много е вълнуваща!
Браво Фуси! :D
Да четат и да мислят ,дебелокожите държавници!

Дано ,дано ,даноооо.....! :D
« Последна редакция: Юни 16, 2007, 13:45:26 pm от Efirche »
*
« Отговор #9 -: Юни 16, 2007, 14:22:06 pm »
Фуси, прекрасна си!

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #10 -: Юни 16, 2007, 17:43:20 pm »
Добри момичета, някой да сканира статията на Фуси и да я пусне тук! Плийз! За тези, които сме далеч и не можем да си купим вестника! Или самата Фуси да я пусне! Моля, моля!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #11 -: Юни 16, 2007, 18:46:34 pm »
*
« Отговор #12 -: Юни 16, 2007, 19:02:23 pm »
Надинка, мила, ти си едно златно съкровище!  :D

Целувчици!
*
« Отговор #13 -: Юни 16, 2007, 19:14:44 pm »
Прочетох публикацията на Фани. Нескучно разказана  накратко лична история. Добре балансиран текст между емоцията и разума. Поздравления за авторката! Учудвам се, че редакторите на вестника не са коригирали някои дребни нещица, свързани с пунктуацията; или пък това е тяхната корекция?! Малко дразни и думата "негърчета". Иначе, другото е добре. Дано тези забележчици се приемат от Фуси като градивна критика и не се засегне! 

P. S. Мога да обясня за думата "негърче", но предполагам, че е ясно защо трябва да се избягва употребата и. Например преди няколко седмици от английския Биг Брадър изгониха участничката Емилия само защото я използва, макар че я употреби като шега. Това може да се провери в нета. Казвам го, защото може и да е интересно на някого.
« Последна редакция: Юни 16, 2007, 19:27:20 pm от DivaRoza »
« Отговор #14 -: Юни 16, 2007, 19:33:49 pm »
Нездрав или незрял сарказъм ли долавям?
DivaRoza, недей така бе, момиче...
Недей да помрачаваш радостта ни...
Необходими ли са тези коментари?
Ако можеш да се зарадваш - направи го, ако ли пък не, просто отмини... :( :( :(
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #15 -: Юни 16, 2007, 20:03:32 pm »
Нездрав или незрял сарказъм ли долавям?
DivaRoza, недей така бе, момиче...
Недей да помрачаваш радостта ни...
Необходими ли са тези коментари?
Ако можеш да се зарадваш - направи го, ако ли пък не, просто отмини... :( :( :(
:good_post:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #16 -: Юни 16, 2007, 20:05:49 pm »
Ваня, това, което си доловила, не е онова, което написах. Направих елементарен коментар по написаното. В коментара ми имаше и хвалебствия. Мисля, че сме големи хора и можем да понесем нечие мнение, а не само "мяу, мяу". А "сарказмът" просто ти се е привидял. Нямах намерение да влизам в спор, но си имам право на мнение, нали така? Нещата винаги могат да се подобряват. Който се занимава с писане, знае за "писателските мъки" около редактирането на текста. Един текст може да се редактира и изчиства стилистично безброй пъти. При мен е условен рефлекс. И никога не се засягам от забележки. Щото иначе нямаше да публикувам нищо, а имам четири издадени книги. Не го казвам като хвалба, а като самозащита. И никога преди не съм го споменавала. Ваня, това по-горе, не се отнасяше за теб. Успех ти пожелавам!
*
« Отговор #17 -: Юни 16, 2007, 20:25:40 pm »
Първо - браво на Фани за написаното! Възхищавам ти се и съм ти фен (днес май ти го казах)
DivaRoza, смятам че това е историята на една от нас. Странно, но мен ме грабна текста , а не грешките (дори и не ги видях), не съм ги и търсила. Не мисля, че си права - това е разбира се, само и единствено мое мнение.
*
« Отговор #18 -: Юни 16, 2007, 20:52:40 pm »
Последно:

Никога, ама, наистина никога досега не съм правила забележки за писането - било то правописни, пунктуационни, стилистични и т.н. Това може да се провери по постингите ми. Напротив, застъпвала съм друго мнение, че не бива да се стресират хората с подобни забележки. Мислех, че за Фани си струваше да прочета текста по-внимателно и професионално.  Тя най-добре ще прецени. И не става въпрос за оценка на историята и - смешно е да се твърди. Надявам се, че Фани е разбрала.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #19 -: Юни 16, 2007, 21:12:05 pm »
  Fussii ,за пореден път се възхищавам на упоритата ти подкрепа!Наистина историята ти е запленяваща и мисля,че би породила интерес и при "другите" хора.Това изречение ме жегна:"Пак казвам, ние вече сме като другите..." Много-точно си го казала...тази граница винаги ще я има...ние(без) и другите(със деца)...