0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

оплодени яйцеклетки
« -: Юни 13, 2007, 12:12:57 pm »
Здравейте на всички,
Днес ми се обадиха от клиниката и ми казаха,че имам оплодени и добре делящи се 7 яйцеклетки от общо 16 извадени.Не са ли малко от гледна точка на факта,че са почти половината?Просто ми хрумна този въпрос.
Благодаря ви предварително
Re: оплодени яйцеклетки
« Отговор #1 -: Юни 13, 2007, 12:21:25 pm »
Не мисля,че са малко.Възможно е и други да има оплодени но да не се делят правилно или въобще да не се развиват.Така,че споко.
/img][/url]
« Отговор #2 -: Юни 13, 2007, 13:48:54 pm »
Изобщто не са малко!Аз имах също 7 оплодени от 11 извадени,а ми върнаха 5!Ти да не мислиш,че всичко,което се ополоди ще ти го върнат?
« Отговор #3 -: Юни 13, 2007, 14:16:39 pm »
Бройката ти никак не е лоша, 7 са достатъчни, стига да са качествени.

На мен ми извадиха ок. 30 яйцеклетки, оплодиха се 12, върнаха ми 2, ембрионите за съжаление не бяха много читави и нищо не се хвана.
Горе главата и успех!
« Отговор #4 -: Юни 13, 2007, 15:41:23 pm »
Много ви благодаря за мненията.Днес бях да ми вливат някакъв разтвор-доколкото разбрах бил за отводняване и сега чакам да ми се обадят,за да ми кажат кога ще бъде трансфера.
Така че.....стискайте палци .
« Отговор #5 -: Юни 13, 2007, 15:44:51 pm »
 :crossfingers:

lb2f
*
« Отговор #6 -: Юни 13, 2007, 18:41:56 pm »
Стискам ти палци. Успех!
*
« Отговор #7 -: Юни 13, 2007, 18:47:21 pm »
Успех!
« Отговор #8 -: Юни 13, 2007, 18:52:11 pm »
Късмет!  :crossfingers: yahoo_17
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #9 -: Юни 13, 2007, 19:06:20 pm »
7 не са малко. При мен бяха 10. 6 бяха отлични, толкова ми върна док. Хванаха се две бебчета. Дано ти вдъхна кураж! Не спирай да вярваш, че и на теб може да се случи ЧУДОТО! Успехи! Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #10 -: Юни 13, 2007, 19:57:18 pm »
Успех, миличка!
И повече спокойствие! :D
*
« Отговор #11 -: Юни 13, 2007, 20:47:52 pm »
Успех!  :crossfingers: yahoo_17 :goodluck:

*
« Отговор #12 -: Юни 13, 2007, 22:13:50 pm »
Lilola, нормално е да са оплодени по-малко. При мен от 7 яйцеклетки: две бяха незрели, една дефектна, останалите четири оплодени, но продължиха да се делят само три. Най-добре питай ембриолога каква е причината да има оплодени само 7. Причини може да има много, но като попиташ и ти ще си наясно и няма да се тревожиш.
Пожелавам ти успех и положителен тест!
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #13 -: Юни 13, 2007, 23:03:05 pm »
7 не са малко. При мен бяха 10. 6 бяха отлични, толкова ми върна док. Хванаха се две бебчета. Дано ти вдъхна кураж! Не спирай да вярваш, че и на теб може да се случи ЧУДОТО! Успехи! Касси

Каси, на тебе ти върнаха 6?
Сори за офф-а

:) :goodluck: :babyflips: :babyflips:
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #14 -: Юни 14, 2007, 07:58:02 am »

Сори за офф-а

Еми, да - шест! Защо?  8) И първия път и втория път по толкова, волейболен отбор.  :wink: Имах пълно доверие на моя док и не сгрешихме и двамата. Дай боже повече бебета!  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #15 -: Юни 14, 2007, 09:59:57 am »
Сори за офф-а
Еми, да - шест! Защо?  8) И първия път и втория път по толкова, волейболен отбор.  :wink: Имах пълно доверие на моя док и не сгрешихме и двамата. Дай боже повече бебета!  :D
Като опре до брой емб. за връщане големи дилеми ме обземат мен.. направих се на голяма разбирачка и поисках само 2, не се хванаха :?...
.. айде да не се отплесвам..

lilola, като ще става и 1 стига.. УСПЕХ!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #16 -: Юни 14, 2007, 15:25:41 pm »
Успех ;)

*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #17 -: Юни 14, 2007, 15:49:31 pm »
Каси, просто питах,виждат ми се много.Но докторът ти  си е знаел най-добре. :lol:
И аз исках да ми върнат повече, но при нас не може

подрави и целувки

We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #18 -: Юни 14, 2007, 19:03:05 pm »
Гледах едно предаване за инвитро в чужбина там хората смятат, а сигурно и тук в БГ, че когато се захванат повече от 3 ембриона се счита за сравнителен неуспех на процедурата. Въпроса е да се хване поне 1 и да се износи. Че то въпроса не е само в захващането. Вчера даваха за една американка ли беше не помня 8) роди жената 6 деца в 30-та седмица. Ми, че тя е изкарала луд късмет. Хубаво е да има повече деца, но по възможност в различно време без риск за износването и развитието им в утробата.
lilola  относно твоя въпрос е напълно нормално.  :)
*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
« Отговор #19 -: Юни 14, 2007, 20:43:38 pm »
Успех!Стискам   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: