0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
д-р Бойчев от Тутракан
« -: Юни 14, 2007, 14:40:24 pm »
Някой лекувал ли се е при д-р Бойчев? Добър ли е в хормоналното лечение?
Re: д-р Бойчев от Тутракан
« Отговор #1 -: Юли 05, 2007, 10:35:30 am »
Здравей Изи, аз посещавам Бойчев от февруари и съм мн.доволна от отношението и професионализма му. Сега ми предстои хормонално иследване и ще обсъдим следващите стъпки към забременяването (може би лапаро  :?), но ти гарантирам че ако нещо не му е ясно няма да се наеме да те лекува и ще направи всичко възможно за да ти помогне. Но ти сама трябва да прецениш. Успех  :crossfingers:
*
« Отговор #2 -: Юли 16, 2007, 10:22:23 am »
Чух, че напоследък на всички прави операции! Имам час за септември и още се чудя!
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #3 -: Юли 19, 2007, 13:32:09 pm »
ох, и на мен ми прави впечетление тази засилваща се тенденция към лапароскопия-та. до преди 1,5 - 2 години само се разпитвахме за тази интервенция, а сега...всяка 5-та тема "предстои ми лапаро". ето и при мен сега...направих лапаро миналата година, минаха 6 месеца и нищо не се получи съответно ходих при трима лекари и всеки ми казва - втора лапароскопия, да "видел" и той. че аз да не съм опитна мишка  :x???
*
« Отговор #4 -: Юли 23, 2007, 10:29:13 am »
Лошото е, че лекарите станаха бизнесмени! Интересуват ги парите, а не здравето на хората! Чудя се дали съществува лекар, който иска да помага на хората?! :(
« Отговор #5 -: Юли 24, 2007, 13:19:31 pm »
Изи, аз никога не вземам отношение по подобни въпроси, но смятам, че е хубаво да коригираш много мнението си и да не правиш подобни изказвания. Колкото и да взема един добър лекар никога не е достатъчно. След това, което преживях и след това, което видях, че правят лекарите ИЗОБЩО не споделям 'виждането" ти за тях. И след като са учили години наред, и след като са работили в постоянен стрес /ти самата имаш ли представа за какво натоварване става въпрос?/ смятам, че са заслужили всяка една стотинка.
Ти може и да не ходиш на лекар след като имаш такова мнение за тях. Живеем в свободна страна и всеки има право на своя избор, но няма право да прави подобни обобщения.
« Отговор #6 -: Юли 24, 2007, 13:32:48 pm »
Лошото е, че лекарите станаха бизнесмени! Интересуват ги парите, а не здравето на хората! Чудя се дали съществува лекар, който иска да помага на хората?! :(
Мислех да напиша доста неща, но нямам време за губене.
Само ще предложа да почетеш повечко из форума, да погледнеш закованите теми в подфорумите, и тогава да изказваш такива обобщаващи мнения.
 Лекарите също са хора, хранят се, ходя на почивка, имат деца и семейства. И на тях също им трябват пари. А, че всяко стадо си има мърша това е ясно.
Има Лекари и лекари. Нека не обиждаме онези, които работят медицина по призвание.
« Отговор #7 -: Юли 25, 2007, 12:58:31 pm »
Ако говорим лично за д-р Бойчев аз съм му пациентка и мога да кажа категорично че той се интересува от хората и се стреми всякак да им помогне. И не мисля че цените при него са непоносими. Работи със здравната каса,прави операциите в болницата и незнам дали на него нещо се заплаща освен раб.заплата(която едва ли е толкова голяма). Аз съм с хормонални проблеми и още куп други неща и до този момент съм доволна от начина на лечение по-точно много лекарства съм пила,който явно са били подходящи за мен т.к.нито напълнях нито имам дръстично окосмяване.По това съдя че е добър лекар.
*
« Отговор #8 -: Юли 31, 2007, 08:27:49 am »
Не ми стана ясно защо пишете такива неща! Аз не съм малоумна - естествено, че трябва да взимат пари! От това живеят! Друго имам предвид, ама явно никой не разбира какво искам да кажа! Гледах д-р Стаменов по телевизията! Той изглежда истински загрижен за здраветона жените и естествено взима пари! Бих искала всички да са като него! Дано ме разбрахте сега!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #9 -: Юли 31, 2007, 12:58:24 pm »
ох, и на мен ми прави впечетление тази засилваща се тенденция към лапароскопия-та. до преди 1,5 - 2 години само се разпитвахме за тази интервенция, а сега...всяка 5-та тема "предстои ми лапаро". ето и при мен сега...направих лапаро миналата година, минаха 6 месеца и нищо не се получи съответно ходих при трима лекари и всеки ми казва - втора лапароскопия, да "видел" и той. че аз да не съм опитна мишка  :x???

не бързай да се отчайваш.При мен след лапарото потръгна всичко.Забременях на 9-тия месец след него.Вярно,че имам две неуспешни бременности,но те нямат връзка с него,то само ми помогна.Сега отново имам положителен тест и се надявам всичко да е ок.Така че,мисли позитивно и резултатът ще дойде.

За д-р Бойчев - имам две приятелки от Русе,които ходят при него и двете са много доволни.
<br />
« Отговор #10 -: Август 01, 2007, 22:39:28 pm »
Изи правилно си разбрана, но много от лекарите за които мечтаеш четат в сайта и няма да им е драго да видят че някой ги нарича бизнесмени. Това имаше предвид Елена. Пожелавам ти успех и бързо забременяване.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #11 -: Август 04, 2007, 08:27:17 am »
Сега отново имам положителен тест и се надявам всичко да е ок.
:crossfingers:  yahoo_17 :crossfingers: този път всичко да е наред и да завърши след 9 месеца с едно сладко :bori_002: