От скоро съм в този сайт...Моля за съвет...от по-опитните....
Страшно ме озадачихте с информацията за тази Халачева??!!
Аз я посещавам от около месец (понеже не знаех кам кои да се обърна ,а съм чувала че се занимава с проблем като блезплодието...и то се справяла доста добре)
Имам син на 4 год. а за второто се мъчим от 2 год.Ваобразих си че има някакъв пробл.,защото и с първото ни дете не стана веднага ,а след 1 год. опити...и така ....до Халачева стигнах.
каза 4е трябва да правим цветна снимка парво...а после да му мислим(аз бях на мнение 4е май първо се правят хормонал. изследвания,но не съм съвсем на ясно...)Снимката се оказа ок.Само някакво леко удебеляване на лявата тръба,но така или иначе проходимост имаше добра,дясната-перфектна.Каза ми да съм активна по време на предполагаемата овулация и ако ми дойде от третия ден да пия Клостилбегит за 5 дни и на 10-я ден да ходя при нея да види как са се образували фоликули,някакво замерване им прави... и ми каза да си бия 2 ампули Прегнил и пак ..активност...сага 4акам резултата...,но според лич. лекар трябвало също първо да видя хормон. нива,особено пролактина.
Молбата ми е ако има някой с подобен проблем,моля да даде съвет....
Само 2 пъти съм ходила при Хала4ева...не е казано 4е там трябва да остана...ако има по-добър специалист да се пренасо4а докато е време...
Благодаря предварително!!!!
p.s.мъжът ми сие правил спермограма в АГ-Варна,но при опитите за първото дете и показателите бяха добри, един от тях беше на долната граница,но все пак в рамките на нормалното...