0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте сладуранки.Днес ходих в Първа АГ и ще започвам изследвания за стерилитет.Надявам се всичко да мине както трябва.Обичкам си ви много
Мила ние с моя приятел сега сме тръгнали по твоя път.Няма нищо страшно ,ако наистина и двамата искате Бебе .Във Варна има много добра частна клиника .Тя е гинекологична ,но правят и спермограми има и добри уролози.Аз съм от Варна и за това знам.Ако нямаш финансова възможност отиваш във варненското АГ с направление там също има много добри специалисти .А иначе прегледите са елементарни аз ходих няколко пъти вече и при мен няма никакъв проблем,макар да имам много гинекологични болежки.Този петък съм записала час на приятеля ми за спермограма да видим при него как са нещата.Ние пробваме само от няколко месеца , но тъй като аз бях дълго време на анти-бебе и очаквах веднага да забременея ,като не се получи се стреснах.Но сега съм по спокойна ще изчакам и резултатите от предстоящите изследвания и после ще му мисля .
Тони,2 месеца са доста кратък период да се притесняваш че бебето не идва.....Именно и аз съм на това мнение Здрасти сега.мила успокой се и прави секс за удоволствие а бебето ..ми то само ще си дойде.. И аз сега съм в процес на правене на бебе...успех на всички които също се "трудят" :П целувки