0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
като удавник за сламка...
« -: Юни 16, 2007, 21:14:18 pm »
...както вече сте разбрали, направих кръвен тест  на 15ти ден от трансфера и беше 0,79.Имам кафеничкаво зацапване от 14тия / или по- точно имах съмнения и на 13тия ден/....Обаче!?...какво се случва...много съм объркана и сега след като препрочитах съветите на Мели, още повече се обърках / спряла съм всички лекарства,освен фолиевата по моя си преценка/...Цикъла ми не се засилва,температурата ми е все така 37 сътрин и по-висока, до 37,3 през деня..гърдите ми са безболезнени, но подути/след като около 10тия ден се бяха поодпуснали...КАКВО СТАВА "ПОД ЯГОДИТЕ"

п.п ако ми бяха върнали два ембриона,просто щях да си помисля ,че изхвърлям единия...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: като удавник за сламка...
« Отговор #1 -: Юни 16, 2007, 21:30:06 pm »
не се залъгвай мила, и аз сега също съм на тоя хал. кървя почти виртуално, но кръвните тестове са си кръвни, моя е 0,93 /12-ти ден от ЕТ/ :?
приеми го: "на есен с песен", пък дано успеем :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #2 -: Юни 16, 2007, 21:45:45 pm »
не се залъгвай мила, и аз сега също съм на тоя хал. кървя почти виртуално, но кръвните тестове са си кръвни, моя е 0,93 /12-ти ден от ЕТ/ :?
приеми го: "на есен с песен", пък дано успеем :hug2:

Няма начин! Ще успеете! Моля ви, никога не спирайте да вярвате!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #3 -: Юни 16, 2007, 21:48:09 pm »
емиииии, дай да го полеем тогава :drunk: / това за разведряване на обстановката, нали знаеш/
Обаче и друго ми е интересно.Док ми каза да отида до третия ден след като ми дойде...ако решим да правим нещо сега...Е, добре де,кой ден ще ми е третия...при такова кървене,дето не знам за какво да го броя...само да няма някаква инфекцийка,че ще се гръмна...притеснява ме температурата...

п.п Мила ,ние с теб сме вървяли ръка за ръка,дали не сме се и засичали по клиниките :).На мен 14тия ден ми беше на 14ти
*

evro

• 5167
« Отговор #4 -: Юни 16, 2007, 21:59:20 pm »
ти при Стаменов ли си?

до скоро броях за първи ден - кървенето
но след като изпуснахме 1 фоликул за едно инсе, броя зацапването за първи ден!

п.п. на последната снимка от шествието в Пловдив съм, ако ме познаеш - другия път ми се обади  :kiss:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #5 -: Юни 16, 2007, 21:59:59 pm »

Дидон....Евро....
Кураж
Търпение
Сила
Вяра
Усмивка

« Отговор #6 -: Юни 16, 2007, 22:06:42 pm »
Аз бях с положителен тест на 17 ден 17,24. Във вторник 20 ден направих тест и беше 3,91. Днес е събота - 24 ден и си ми дойде с пълна сила. Гърдите продължават да ме болят зверски и са огромни, но съм сигурна, че не съм бременна.
*
« Отговор #7 -: Юни 16, 2007, 22:09:24 pm »
явно хормоните ни побъркват.Вие момичета със стимулации ли бяхте...На мен ми е за първи път и затова съм толкова боса по въпроса...

п.п не те познавам, но вече ще те позная ако те видя.Аз ходя в МЦРЗ при д-р Тимева
« Последна редакция: Юни 16, 2007, 22:16:33 pm от didon »
« Отговор #8 -: Юни 18, 2007, 13:19:22 pm »
До второ ЧХГ , и липса на менструация ,НАДЕЖДА ИМА!!!
Аз бях с 9 ЧХГ на 10 ден и на 15 ден-83, с обилно кървене и бременност имаше!
Така ,че не бързайте да поливате ! :wink:
Стискам палци!
« Отговор #9 -: Юни 18, 2007, 14:09:45 pm »
Didon, защо не отидеш направо на преглед при док. Не ми се вярва да те върнат и със сигурност ще си и по спокойна. Не се измъчвай. Много успех и горе главата, за да успеем, трябва да сме силни и със всяка стъпка да подминаваме изпитанията поднесени ни от ЖИВОТА
« Отговор #10 -: Юни 21, 2007, 16:55:43 pm »
Дидон, при миналото ми неуспешно ИКСИ и моя МЦ беше прекалено оскъден. Очаквах поне някаква лигавица да има, но нямаше. Хем бях с положителен тест на 11-ти ден.
Не се притеснявай и гледай напред.
Гуш! :bighug:
*

evro

• 5167
« Отговор #11 -: Юни 21, 2007, 17:07:01 pm »
Диде и ти ли си така, винаги съм със слаба/оскъдна менструация и цикъла след икситата отново е слаб, и при двете  :?

Те осмислят живота ни!

« Отговор #12 -: Юни 21, 2007, 17:09:23 pm »
Диде и ти ли си така, винаги съм със слаба/оскъдна менструация и цикъла след икситата отново е слаб, и при двете  :?
да ти кажа аз бая се бях стреснала.
Още повече че ЧХГ беше 1,02, а уринните ме хващаха.
Направо бях решила, че пак съм с извънматочна
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #13 -: Юни 22, 2007, 12:48:42 pm »
Евро и аз съм винаги със оскъдна меструация. Даже преди да започнем опитите за бебе, бях на противозачатъчни и тогава беше пак по-силна. Това слабо кървене симптом ли е за тънка лигавица и по-малък шанс за имплантация? Веднъж имах мнооооого бледа втора чертичка на уринен тест, но излезе, че няма нищо :( Дали пък не става, а да не се задържа? Оф, все го мисля и все не го измислям...

*

evro

• 5167
« Отговор #14 -: Юни 22, 2007, 12:53:35 pm »
абе да ви кажа лигавицата не ми е била отлична, но при стимулираните цикли се върти ~10-12, при спонтанните като си гледам записките ми е била ~8-10. Док каза че интезитета на мензиса не означава категорично, че лигавицата е недостатъчна.

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #15 -: Юни 22, 2007, 13:43:22 pm »
Док каза че интезитета на мензиса не означава категорично, че лигавицата е недостатъчна.

Така е, не означава категорично, но това е едно съмнение което трябва да се потвърди или отхвърли.
Аз съм с тънка лигавица 4-6 мм. и цикъла ми е оскъден.

и аз съм винаги със оскъдна меструация.
Това слабо кървене симптом ли е за тънка лигавица и по-малък шанс за имплантация? Веднъж имах мнооооого бледа втора чертичка на уринен тест, но излезе, че няма нищо :( Дали пък не става, а да не се задържа?

Бебе, а на УЗИ как е лигавицата?
Щом си имала бледи чертички, значи все пак е ставало и може и от лигавицата да идва проблема. Но това трябва да го провериш за да си сигурна как да продължиш.
Ако е от нея, обикновенно това се дължи на прогестеронов дефицит и той се наваксва с прием на прогестерон (Дуфастон, Утрогестан)
Другата възможна причина е антифосфолипиден синдром, не помня беше ли правила това изследване - ако има проблеми със съсирваемостта на кръвта - аспирин, фраксипарин - това лекар ще каже.
и другата възможна причина - хромозомна грешка.

Задълбочи малко повече изследванията за да се изясни картинкатат покрай тънката лигавица и имплантирането.

И ти желая 2007 да бъде вашата година. :)
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #16 -: Юни 22, 2007, 14:42:25 pm »
Роми,
АФ съм изследвала в Плевен при доц. Конова и са в норма, а лигаваицата при инсетата беше все около 10 - не много, но пък уж е достатъчно. Само при стимулацията с Клостил падна на 8 :( А като имах бледа чертичка - този месец изобщо не сме правили опити, защото тогава беше операцията на мъжа ми от варикоцеле. Но нали точко като не го планираш... Даже не повярвах на очите си, но и той я е видял. 3 дни закъснение и нормален цикъл след това.
Определено ще говоря за това с Док като започнем отново опитите ;)Поне имам малка надеждичка, че става нещо и можем да си създадем бебче по естествен начин  :ttc:

*
« Отговор #17 -: Юни 28, 2007, 09:43:40 am »
Нека да кажа какво стана с мен...След като в продължение на три дни кървенето беше ...то всъщност нямаше кървене а зацапване и отицателния кръвен тест ,спрях утрогестана.След още два дни ми дойде.Не беше много обилно, но пък изхвърлях огромни парченца.Док каза,че не е притеснително,след такива манипулации лигавицата "руптурирала" / мисля че тази дума употреби/

По повод оскъдното кървене и лигавицата, мога да споделя ,че аз имам винаги много добра лигавица,а цикъла никога не ми е много обилен
*
« Отговор #18 -: Юни 28, 2007, 10:37:51 am »
Didon, ще ти стискам палци следващият опит да бъде ТВОЯТ път към щастието!
Успех!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #19 -: Юни 28, 2007, 17:20:51 pm »
Дидон следващия път ще е твоя. Успех и горе главата.
никога не отстъпвай на принципите си!