Честито на gugenceto и на rizov66! И все пак споделянето на "успеха" го приемам като платена реклама от страна на самата Янакиева. Злопаметно от моя страна може би, но не мога да забравя как ми предлагаше да ми плати, за да й разпечатам какво се пише за нея в Зачатие. Искренно се надявам с времето да се научи да не прави инсеменации каквито практикуваше - на кушетка с възглавница с материал ,"обработен" в кабинета където конвейрно преглеждаше.
Е, ако предпочитате инсеминациите на магарето, където със самото ставане целият материал ви се свлича по краката и ви казват, че това е секрет, а не е обработената сперма (между другото, какви са ви гаранциите, че на друго място са ви обработили материала? честната дума на някой лекар, който ви гледа в джоба??) или ви оставят да лежите 20 минути и хайде да те няма - моля, идете при другите, "златните" клиники! Не мога да разбера за какви луксове говорите - като че д-р Янакиева е собственик на болницата и от нея зависи състоянието там! И да, прави се на кушетка (или легло) и с възглавница или по-висока подложка, за не изтече "ценната течност" от мъжа/ гаджето ви. Я, поразпитайте как се прави инсе или ин-витро в САЩ, Канада или Холандия? Никого не държат там на легло и не глезят с възглавница - на магарето и хайде да те няма! И трябва да сме благодарни на лекари като д-р Янакиева и д-р Вакрилов, които - ако че пътуват по света и се ограмотяват с най-новото в областта - предпочитат да задържат някои от по-старите "технологии" като лежането на легло вместо всичко да е на магарето. Дори да е само за наше успокоение, аз от две лягания на кушетка имам 2 деца! А другите, успелите - все на късмет, а?
А че има много хора - така е, но все пак в този кабинет преглеждат ПЕТИМА лекари! Идете в клиниката й - и леглата са удобни (от опит говоря) и всичко е цветно, чисто и прекрасно.
Превърнал се е форумът в реклама - и така да е, нека! Защо само трябва да се кълвем да злословим и отделно да психясваме с нашите проблеми момичетата, които тепърва тръгват по нашия път?? Нали знаете за вица за българския казан в ада - всяка държава има свой казан за хората си. И над всеки казан бдял по някой демон да бута хората, които се опитват да излязат от казана. Само при БГ казан нямало дявол с вила да боде и варди хората да не излизат - защото който се опитвал да излезе, другите българи го дърпали надолу. (коментарът е излишен)