0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета имам нужда от съвет. Отдавна чета форума, но едва днес се регистрирах.
С мъжа ми правим опити за забременяване от 4 месеца, но все още без резултат.
Сега, обаче ми се наложи да ходя на зъболекар и вчера ми сложиха арсен за умъртвяване на един зъб. Зъболекарката ми каза че е близко до венеца и има опасност да се изсипе арсена, та затова и днес съм на контрола, да не би да се изсипал. Аз обаче много се притеснявам ако случайно се е изсипал може ли с нещо да увреди плода ако нещо се е получило при опитите ни. Предполагаемата ми овулация беше на 15.06.
Благодаря ви предварително за вниманието!
Re: Опити за забременяване и зъболекар
« Отговор #1 -: Юни 19, 2007, 12:13:16 pm »
Мисля, че няма проблем. На мен са ми казали само ако имам съмнения за бременност да не правя ренгенова снимка, заради облъчването. А нали зъболекарите понякога решават да правят снимки. Добре е, че сега си правиш зъбите.
*
« Отговор #2 -: Юни 19, 2007, 12:47:16 pm »
Благодаря ти Звездичка това ме успокоява много.
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #3 -: Юни 19, 2007, 13:00:51 pm »
Привет! Моята зъболекарка, когато бях в такава ситуация ми каза, че не трябва да се слагат упойки 1-3 и 6-9 месец.Хубаво е наистина да си оправиш зъбите, добре е обаче и да предупредиш зъболекаря си за всичко, за да реагира и той адекватно. При мен изчакахме доста време сменяйки лекарството в зъба, за да се избегне упойка. Здраве и скорошен  :bfp:!

« Отговор #4 -: Юни 19, 2007, 19:30:24 pm »
спред мен преди да забременееш първо си оправи всички проблемни зъби и тогава действай.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]