има 6каф4ета с вградени вани4ки на cam ,ние си купихме такава за мене е удобно за6тото го зареждам с необходимите принадлежности на малката плус дрехи и вси4ко ми е под ръка на момента и не забравяте никога не остаавяте бебето само на плота дори и за секунда и дори да ви казват ,4е бебетата първите месеци не мърдат.
Аз като я капя вадя вани4ката от 6кафа и я слагам в голямата вана,за6тото ми е по лесно при пълненето и при изпразването ,поставката е анатоми4на и е се закрепя за ваната така,4е няма мърдане .
Може и да я сложи6 на стол както са казали по горе моми4етата ,но трябва абсолутно вси4ко да ти е под рака ,ако няма6 помо6ник .
А за 4увал4ета аз сам много доволна от maxi cosi(незнам дали се продават в бг ,но мога да дам саит от кадето може да пора4а6 ,пла6тането е с виза и са много бързи с изпра6тането,не правя реклама
,аз самата от там пазаря
,цените са добри ),за6тото малко бебе да го обле4е6 в яке или ескимост4е и 6апка трудна работа
,а с 4увал4ето направо я пъхам и заминавам без да губим време и тя не се изнервя така и е на топло.
а ето и саита
http://www.kidscomfort.eu/Baby_Autositze_Shop_der_Marke_Maxi-Cosi.html,има доста продукта ,кликвате на марката ,която ви интересува и готово излизат ви продуктите