Здравейте, с голям кеф ви чета!
Все си мисля че ми е много рано да купувам каквото и да е, в 26 г.с. съм. Определено ще купуваме всичко след като се роди бебето, но се замислям че поне нещата, които са необходими заболницата няма как да си ги закупя след като се роди бебето! Искам да ви питам кога започнахте да купувате нещата, необходими за болницата? И още нещо. Ходя на ЖК в клиниката където щяхме да правиме ИКСИ. Много съм доволна, но сега чета че при постъпване в болница е необходимо да се носи някакъв картон. На мен не са ми правили такъв картон
. Това от голямо значение ли е? Не ми се вярва да ме върнат от родилния дом!? Ако ще трябва да се запиша още някъде на ЖК не е ли късно? И само заради този картон. Аз теглото си го следя, както и разните му обиколки и стриктно си ги записвам в един тефтер.....
И другото което се сещам е - моят доктор не се занимава с изаждане на бебета, за голяяяяяямо съжаление. Насочи ме към Токуда. Пак скоро четох че за да родиш там е необходимо да ходиш там на ЖК. Има ли между вас други, които ще раждат там, да споделят ценен опит?
Е... това е като начало! От мен приятен ден!