Момичета, едно лично мнение да дам за продуктите на Мадър Кеър.
Дрешките си загубиха леко формата при първото пране. Наляво-надясно, виснаха тук-там. Иначе хубав, сравнително тънък памук и прекрасни картинки.
Одеалцата с двоен слой-отгоре плЮшено, отдолу-памук, виснаха на първото пране и сега има луфт между двата слоя.
Сутиените за бременни и кърмачки-номерацията е различна от тази на Триумф, нашите български марки и т.н. Какви цици имат англичанките, акълът не ми стига...Задължително премерете и преценете. Лично аз намерих по-добри сутиени и на по-добра цена при Триумф и C&A (тези не ги знам дали вече са пристигнали в България).
Чаршафчетата като ги изпрах-един с един ръб не си пасват. Разкривиха се.
Всичко съм прала на 30 или 40 градуса.
В общи линии съм леко разочарована, но това да ми е проблемът. Иначе красоти големи, спор няма. И каталогът хваща око и едни тлъсти обяснения колко е качествено, премислено грижовно при изработването, по стандарти и т.н. Имайте предвид, че в България и Чехия изглежда като луксозен магазин, но в Англия си е средна класа, достъпно за всички. Така че хубаво огледайте и българските ни стоки, може да се окажат много по-качествени и стабилни!
Мислете и преценявайте!