0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета какво мислите за следните?
06.06-33
14.06-375.64
16.06-532.88
18.06-725.54
20.06-993.18

На УЗИ нищо не се вижда в матката, а има съмнение за извънматочна  :(  :?
*
Отиди на консултация с гинеколог-хирург, не отлагай нито час, особено ако закъснението ти е вече повече от 10 дни.
*
Това съм го направила и го правя, даже след обяд ще направим може би последният УЗИ преди ев. лапаро. Просто исках да знам, дали се е слу4вало на някой в началото на бременността, плода да се развива по- бавни4ко, защото четох, 4е има слу4аи с по бавно покачване на ЧХГ, но пък всичко накрая е нормално с де4ицата. Забравих да допълня в първият си постинг, 4е има зацапване- тъмно 4ервено и съвсем тъпи болки от страната, за която са съмненията за извънматочна.
*
До сега не съм, по-скоро обратното: при нормално растящо ЧХГ, да се окаже, че има някакво усложнение. Предплагам, че има всякакви изключения. При ЧХГ около 1000 вече трябва да се вижда плодно сакче, щом го няма - изводът е един.  :( :bighug:
*
Ами ние не го видяхме при стойностите от 18.06 - 725 . А днес просто се надявам тайнооооооо да се види нещо, все пак последното ЧХГ беше сутринта и би трябвало ве4е ст-та да е около 1000 :? Въпреки 4е също така съм си приготвила и багажа за болницата  :(
*
dendy миличка, силно стискам палци да видите днес плодното сакче, там където му е мястото - в матката!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
 :(Мила, горещо ти стискам палци да не е извънматочна! Ако е, лапароскопията е далеч по-добре от операция по спешност (лапаротомия) - така че спокойно. Ако все пак се наложи, уговори се при лапароскопията да ти огледат и другата тръба, че някои лекари се правят на пернати. Успех - дано това са само излишни приказки сега и утре да ти честитим сакчето! :bighug:
*
LAN, това е най-големият куриоз, 4е на4алото на април тази година имам ве4е диагности4но лапаро /което показа добри резултати/ и утре ще се налага второ  :? ве4е ще ме нари4ат ветерана на болницата. През 2001 имам нормална операция от киста.........
*
 :( Ами - какво да се прави. За съжаление такива неща се случват - надявам се, да не се случи на теб. Стискаме палци за сакче!
Имаш и моите стиснати палци! :crossfingers:
Успех!
Денди, следя развитието от форума на бг-мама.
Според мен е възможно.
До колкото знам с УЗИ се вижда при чХГ над 1000
Кураж!
Стискам палци  :crossfingers:
*
незнам.... вярвате ли ми 4е съм пред прага на лудосттаааа.... 4удя се от къде толкоз сила в мен още 4е не съм се побъркала, а съм малък 4овек- 160/ 43кг, такава апатия ме е обзела, 4е нямам желание дори да се храня и слабея........ :( ще пиша дове4ера какво е станало с док.
Dendy, дано всичко е наред и не се стигне до лапаро! yahoo_17
*
 :(Прекрасно те разбирам.
Стискам палци за добри новини, dendy  :crossfingers:
*
Денди, стискам ти палци да видите днес сакчето! Успех мила!
*
Денди, ЧХГ-то се удвоява на всеки 48-72 часа, но има на някои места съм чела и до 96. Бавно е малко, но си мисля, че има надежда. Важното е, че се покачва.
Успех ти пожелавам и скоро да се види и сакчето в матката!
*
Имаш и моите силно стиснати палци!  :crossfingers:
Дано се види плодно сакче на правилното място!  :goodluck:

*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
Още едни стиснати палци от мен!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Вярвям, че всичко ще е наред и ще видите плодното сакче, там, където му е мястото!!! :bighug:

*
Благодаря на всички за подкрепата. Търсех и си давах излишни надежди, но уви диагнозата се потвърди извънматочна, все пак днес 51 ден от последният цикъл /при 31-39 дена/ с непрекъснато кървене ве4е 14 дена /първите 2 по силно/, празна матка без индикации за бременност и ембрион в лявата част - тръбата. Добре, 4е моя док е най- добрият по лапарото тук, 4е поне да съм спокойна.  :D
Успех на всички за каквото се борите!
« Последна редакция: Юни 20, 2007, 19:25:49 pm от dendy »