0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Денят, в който трябва да ми дойде или не...
« Отговор #40 -: Август 22, 2005, 13:53:23 pm »
Стискам ти палци, Лали и много късмет!!!  :P

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #41 -: Август 22, 2005, 18:18:15 pm »
Имам вече нормална М, така че каквото такова. На почивка съм, нямам интернет, рядко ще влизам.
Късмет на всички, аз съм много, много отчаяна.
Чувствам се жалка и глупава.
*
« Отговор #42 -: Август 22, 2005, 18:22:11 pm »
И все пак не се предавай! :balk_21:
« Отговор #43 -: Август 22, 2005, 18:53:10 pm »
Лалинка, винаги има надежда. Не се тормози, мила. Ще стане!
« Отговор #44 -: Август 22, 2005, 19:55:05 pm »
Скъпа Lali, отпусни се и не му мисли много. Отдай се на почивката и на приятните емоции. Късмет следващият път.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #45 -: Август 22, 2005, 20:16:26 pm »
Лали,мила незнам как да те успокоя.Знам ,че вече нищо не помага.След всеки провал е още по-трудно.Никакви изтъркани фрази не помагат  :( Аз като треперя дали ще ми дойде или не и накрая,разбира се като ми дойде и излизайки от тоалетната,започна да ровя да превръзки ,мъжа ми ме поглежда и понеже и той чака, казва "Пак ли ?" Викам "Какво ме гледаш - немога да го върна обратно ..." и така всеки път ...Само мога да ти кажа,че те разбирам и наистина знам как се чустваш.Ако можеш опри се на човека до теб,нареви се на воля,пък каквото дойде ...
« Отговор #46 -: Август 22, 2005, 22:10:35 pm »
Лали,не се предавай!!!Знам.че малко думи са от значение за теб,но ще успеем,мила..........Не го мисли толкова,отпусни душа........Знам,че е трудно,повярвай ми
« Отговор #47 -: Август 23, 2005, 10:03:34 am »
Лали, не знам какво да ти кажа мила :(  Всеки месец чувството е еднакво като ни дойде, даже ни става все по-тежко. Ти си силно момиче, ще успееш. Всички ще успеем някой ден. :)  Приятна почивка
*
Re: Денят, в който трябва да ми дойде или не...
« Отговор #48 -: Август 23, 2005, 10:25:44 am »
Цитат на: Lali
Това е утрешният ден...
Смутена съм, тъжна, едновременно изпълнена с очакване, че този път е станало..., смирена съм, сама съм, независимо от близките около мен...

Много такива дни минаха, та надеждата е все по-малко, повече е тъгата, че никога няма да успея...

Боже, колко искам бебе...

Моля ти се, Господи, от душа нека този път успея...

Ако падна на колене и се помоля от вдън душа, как мислите, дали чудото ще стане?
Никога не съм го правила за нищо...

Само вие бихте ме разбрали, непознати момичета, а всъщност толкова близки до сърцето ми...
Благодаря ви, че ви има...

Мила Лали...от сърце, от все сърце ти го пожелавам!
*
« Отговор #49 -: Август 23, 2005, 10:51:15 am »
Никакво отчаяние.
Всички ще успеем
:)
« Отговор #50 -: Август 23, 2005, 12:33:49 pm »
Мила Лали,

Съжалявам, че и този месец не е вашия и стискам палци за следващите! Желая ти хубава почивка :D

Ох, и аз не знаех какво окуражително да кажа в такъв момент, но сега знам - Мили Приятелки, радвайте се на мъжете до вас, на тяхната подкрепа, на мечтите ви заедно!

Надявам се и аз скоро да мога отново да бъда с любимия ми мъж, да чувствам подкрепата му, да минаваме през вълненията на бебеправенето (макар и толкова уморителни). Както писах вчера, от 2-3 дни сме малко разделени, надявам се нещата скоро да се оправят.
Благодаря ти, Бени!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #51 -: Август 23, 2005, 18:43:48 pm »
Знам, че всички изживяваме едно и също всеки месец, то утеха няма, но пък сме заедно, което никак не е малко.
Знам, че ме разбирате и без думи.
Както и аз ви разбирам...
Късмет и усмивки на всеки.