0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Това е утрешният ден...
Смутена съм, тъжна, едновременно изпълнена с очакване, че този път е станало..., смирена съм, сама съм, независимо от близките около мен...

Много такива дни минаха, та надеждата е все по-малко, повече е тъгата, че никога няма да успея...

Боже, колко искам бебе...

Моля ти се, Господи, от душа нека този път успея...

Ако падна на колене и се помоля от вдън душа, как мислите, дали чудото ще стане?
Никога не съм го правила за нищо...

Само вие бихте ме разбрали, непознати момичета, а всъщност толкова близки до сърцето ми...
Благодаря ви, че ви има...
*
Денят, в който трябва да ми дойде или не...
« Отговор #1 -: Август 10, 2005, 21:13:45 pm »
Lali, ще се молим с теб.Ти само не се отчайвай.Надежда винаги има :balk_21:
« Отговор #2 -: Август 10, 2005, 21:15:11 pm »
Благодаря че има с кого да споделя иначе бих била много по-зле психически :D
Никой да не се предава!
*
« Отговор #3 -: Август 10, 2005, 21:37:10 pm »
Мила Лали,
стискам ти палци и ти изпращам цялата си положителна енергия и пожелания да е станало този път!  preggo
Не се чувствай сама, ние може да сме непознати, но познаваме също като теб  болакта и надеждата, която чувстваш.
Вярвай и ще стане! Все пак си обещала на Ва, нали  :wink:

От все сърце се моля - дано, дано да не ти дойде следващите 9 месеца!
Успех!  :balk_21:
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #4 -: Август 10, 2005, 21:47:00 pm »
Ох колко ми е познато и на мен.Чуството е супер гадно и съчетано с ПМС и нервността покрай него направо ме избива на лудост :witch: Нарочно не си купувам превръзки предварително,да не предизвиквам съдбата,не смея да дишам,да подскоча,а за секс да не говорим...И като ми дойде пак не губя надежда,че може да е цветна бр. абе луда работа.Мила Лали незная отколко време опитвате, но ти желая успех от цялото си сърце.Ако не този път,следващия или по-следващия - все някой ден ще стане!Ако наистина се борим докрай - ще стане!На всяка цена :P
*

Anonymous

« Отговор #5 -: Август 10, 2005, 22:17:28 pm »
Цитат на: Eli_
Нарочно не си купувам превръзки предварително,да не предизвиквам съдбата,не смея да дишам,да подскоча,а за секс да не говорим...И като ми дойде пак не губя надежда,че може да е цветна бр. абе луда работа.

И това ми е познато. Все чаках да ми дойде и чак тогава тичах за превръзки. Страхувах се че ще разваля магията ако си ги купя предварително. Но трябваше да заминем на почивка и реших че няма друг начин освен да си ги купя предварително. Че даже и 2 пакета си купих за да си имам различни размери. Къде ще търся превръзки по чукарите? Това беше първият цикъл в който превръзките ми останаха неизползвани. Върнах си ги с неописуема радост вкъщи. Това беше първия път в който си подскачах и не се съобразявах с нищо, защото знаех че не може да стане. И точно тогава стана. Може би понякога трябва просто да разчупим модела, да надскочим суеверижата си, да се откъснем от проблема си. Може би ни трябва малко повече здрава философия и търпение.
« Отговор #6 -: Август 10, 2005, 23:58:03 pm »
Лали, моля се за теб, както и за всички момичета, които очакват чудото да стане, вярвам, че един ден всеки ще бъде възнаграден за мъките, които изпитва и болката, която трябва да преживее, но след трудностите и нещастията идва хубавото, е дано сега да е твоя час мила, успех....
Стискам палци за :bfp1:
*
« Отговор #7 -: Август 11, 2005, 07:17:23 am »
Ще успееш Лали - рано или късно ще стане - дано да е по-скоро - просто не се отчайвай, защото бебчето ще има нужда от една щастлива и усмихната мама.
*
« Отговор #8 -: Август 11, 2005, 07:43:05 am »
Мили4ка Лали,стискам палци да се е полу4ило :!:  :!: Не се предавай :!: Не сьм крьстена и не вярвам много ,но се моля.Помоли се и ти.Нямаме православна цьрква наоколо но пращам бли3ките ми да ми палят свещи4ки.Отиди в цьрква и си 3апали сама.Искрено ти желая кьсмет и щастие,3ащото го 3аслужаваш :)
*
« Отговор #9 -: Август 11, 2005, 08:57:46 am »
Лали, искрено ти желая щастието, което искаш. Ние ще се молим с тебе и ще се радваме с тебе. Стискам палци!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #10 -: Август 11, 2005, 09:34:54 am »
Лали,
Стискам палци наистина да е ТОЗИ път.
Дано.
И чакаме резултата, който дано да е  preggo

:crossfingers:
Не може да има пълно щастие....
« Отговор #11 -: Август 11, 2005, 09:54:44 am »
Лали, аз също като теб съм в очакване, надявам се, че този път ще стане, не губи надежда и ти. Стискам палци и ще се моля за теб.
*
« Отговор #12 -: Август 11, 2005, 10:16:06 am »
И аз съм с теб! Моля се да е този път!!!
« Отговор #13 -: Август 11, 2005, 10:39:28 am »
Стискам ти палци и се надявам след броени дни да ни се похвалиш :)
« Отговор #14 -: Август 11, 2005, 10:39:46 am »
Лали, вярвай! Трябва! :crossfingers: :kiss:
« Отговор #15 -: Август 11, 2005, 11:47:33 am »
Лали от сърце ти желая този път да видиш дългочаканите 2 чертички. Прегръщам те и се моля за теб.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #16 -: Август 11, 2005, 11:59:08 am »
Мила Лали, ще се моля с теб!
Бъди силна и вярвай

:goodluck:
« Отговор #17 -: Август 11, 2005, 13:08:22 pm »
Лали, и аз стискам палци за  :bfp:

Смятам, че всяка от нас го заслужава и съм сигурна, че ще се получи при всички ни в крайна сметка!

И аз съм на същия хал... днес беше денят или/или, но температурата ми сутринта падна :cry:  От което става ясно, че явно няма да се мине без АРТ :?

Успех на всички!! 8)
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #18 -: Август 11, 2005, 16:25:10 pm »
И аз съм в твоето положение,мила!Стискам ти палци от сърце и ти желая една прекрасна новина!!! :lol:  :stroller:
*

kiara

otgovor
« Отговор #19 -: Август 11, 2005, 16:44:53 pm »
I az sam v sa6toto polojenie, taka 4e ti stiskam palci ot vse sarce!!!!!!!!!!!