Бори, това дето са почернели, възможно ли е да са преполяти и да загниват? Ако е така най-добре е да направиш както ти казва Гането.
Ози, благодаря ти за този еделвайс, това наистина е най-красивото цвете което съм виждала. Дано някога да имам щастието да го видя и на живо.
miusli, и на моите се получава нещо подобно. Аз предполагам, че има връзка с температурата. Долу в основата е голо, слава богу короната е хубава. Азалията по принцип не обича да е на топло, а на по-хладно, аз лятото нямаше къде да ги държа и на съдомиялната и се си мисля, че топлината която отделя им влияе. Зимата ще ги преместя на первазите. Иначе гледам, че са започнали да се показват малки израстаци на нови листа, дано се оправят. Другото което е неблагоприятно за азалията е водата. Те обичат вода, е не да се давят, но съм забелязала, че когато не ги полея на време, също губя по няколко листа.
Аз вчера за мааааааалко да си купя една бяла красавица, но се отказах. Решихме, че цветовете които нямам ще ги добавя пролетта, щото и без това ми е проблем отглеждането им зимата.
Но за сметка на бялата азалия си купих едни други зеленилки от рода на туите и едно малко вътрешно цветенце, как пък на ни едно не запомних името........
Отивам да ги снимам и показвам.
П.П. Гане, това твоето не е ли като това.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105727&photo=8