0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Iva_89

За забременяването
« -: Юни 24, 2007, 22:54:10 pm »
Здравейте на всички. Макар че доста се е говорило по въпроса искам да попитам коя поза е най-подходяща за забременяване. И в коя мъжа свършва максимално бързо, ако може за не повече от 2-3 минути. Въпросите са малко  :oops:, но съвсем скоро решихме за бебе! :)
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Re: За забременяването
« Отговор #1 -: Юни 24, 2007, 22:55:47 pm »
... в коя мъжа свършва максимално бързо, ако може за не повече от 2-3 минути...

аааа, това само той знае
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #2 -: Юни 24, 2007, 22:59:27 pm »
абе жено, ти секса не го ли обичаш :lol:
по-логичен щеше да е въпроса как да го задържиш 20-30 мин, а не 2-3...то така той ще е свършил преди аз да съм разбрала че е започнал... :wink: :lol:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #3 -: Юни 24, 2007, 23:06:36 pm »
Секса си е секс-всеки го обича. Но отвреме на време нямам никакво желание и искам той да може да свърши максимално бързо-нали все пак бебе ще правим.
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #4 -: Юни 24, 2007, 23:11:03 pm »
Извинявам се за въпроса, но ти сигурна ли си изобщо, че искаш да имаш дете с него. Това си е за цял живот, а не за 2-3 минути.

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #5 -: Юни 25, 2007, 08:02:03 am »
Цитат
Секса си е секс-всеки го обича. Но отвреме на време нямам никакво желание и искам той да може да свърши максимално бързо-нали все пак бебе ще правим.

Бебе се прави с любов, не по задължение.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Юни 25, 2007, 08:43:36 am »
Цитат

Бебе се прави с любов, не по задължение.

:good_post: :good_post:
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #7 -: Юни 25, 2007, 11:27:07 am »
Айде виж и тази статийка  :D Помислете за поза, която ще ти е удобна и на теб, все пак трябва да е приятно и за двамата.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=792&Itemid=13
*
« Отговор #8 -: Юни 25, 2007, 12:44:09 pm »

Ако е само от време на време липсата на желание добре, ако е постоянно, това може да е следствие от някакъв хормонален дисбаланс.
« Отговор #9 -: Юни 27, 2007, 14:32:39 pm »
Ако е само от време на време липсата на желание добре, ако е постоянно, това може да е следствие от някакъв хормонален дисбаланс.
Не мисля че имам проблем с желанието, но определено приятелят ми има повече. Понякога аз се изморявам от секс, а той иска още. И затова попитах при коя поза ще се празни максимално бързо. От даденият по-горе линк разбрах, че позата с разтворени и вдигнати до корема крака е добра. :)
« Отговор #10 -: Юни 27, 2007, 14:40:37 pm »
От даденият по-горе линк разбрах, че позата с разтворени и вдигнати до корема крака е добра. :)

Ако опишеш още една поза толкова образно, ще ми се наложи да редактирам мнението ти :lol:

Сега сериозно: поговорете с приятеля ти, обясни му какво чувстваш и какво искаш. Не е логично да споделяш във форум толкова лични неща, а да не можеш да ги споделиш с най-близкия ти човек. А колкото до поза за забременяване - най-подходящите са две, в зависимост от това дали си с нормално разположена или обърната матка: мисионерска и кучешка. Не ме карай да ти ги описвам ;)

Успех, Иве!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #11 -: Юни 27, 2007, 15:02:37 pm »
Цитат
А колкото до поза за забременяване - най-подходящите са две, в зависимост от това дали си с нормално разположена или обърната матка: мисионерска и кучешка. Не ме карай да ти ги описвам

Опиши за мен, Зайо! :D :D :D
*
« Отговор #12 -: Юни 27, 2007, 15:06:33 pm »
Цитат
А колкото до поза за забременяване - най-подходящите са две, в зависимост от това дали си с нормално разположена или обърната матка: мисионерска и кучешка. Не ме карай да ти ги описвам

може и с картинки :lol:

« Отговор #13 -: Юни 27, 2007, 17:52:12 pm »
Цитат

Ааа, не, не съм съгласна - моля моля! Ако знаете вчера сутринта в 7 и половина какво имаше точно в тоз под-форум изобщо нямаше и да си го помисляте  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #14 -: Юни 27, 2007, 18:04:29 pm »
Цитат

Ааа, не, не съм съгласна - моля моля! Ако знаете вчера сутринта в 7 и половина какво имаше точно в тоз под-форум изобщо нямаше и да си го помисляте  :lol:
Явно някой е чел и му се е видяло скучно всичко да се свежда до две пози, решил е човека да ни покаже че има и други пози  :lol:  :balk_159:
А мъж ми си седеше спокойно на канапето, аз си четях форума и изведнъж изникнаха картинките на "любезния господин". От далече покледнал в екрана сетете се какво си помисли мъжа ми  :oops: :oops: :oops: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #15 -: Юни 27, 2007, 18:19:53 pm »
Ей, спамърки  :balk_77:
Ще извадя метлата  :lol:
« Отговор #16 -: Юни 27, 2007, 19:22:17 pm »
И затова попитах при коя поза ще се празни максимално бързо.
Не мислиш ли, че това ти самата трябва да знаеш най-добре ;)  :lol:
« Отговор #17 -: Юли 11, 2007, 21:48:05 pm »
Здравейте отново! Според вас на какво може да се дължи болката при секс при дълбоко проникване? Вчера изведнъж ме заболя много силно, а днес пак ме наболява когато влезе малко по-дълбоко :??
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #18 -: Юли 11, 2007, 22:44:33 pm »
Здравейте отново! Според вас на какво може да се дължи болката при секс при дълбоко проникване? Вчера изведнъж ме заболя много силно, а днес пак ме наболява когато влезе малко по-дълбоко :??

Iva_89,ако и друг път ти се е случвало,отиди на гинекологичен преглед със вагинален ехограф.Причините може да са няколко за тези болки.Само специалист ще ти отговори точно...ние можем само да гадаем. :wink:Не отлагай!Късмет!
« Отговор #19 -: Юли 12, 2007, 09:42:54 am »

Iva_89,ако и друг път ти се е случвало,отиди на гинекологичен преглед със вагинален ехограф.Причините може да са няколко за тези болки.Само специалист ще ти отговори точно...ние можем само да гадаем. :wink:Не отлагай!Късмет!
Една приятелка се оплакваше така от болки по време на секс и когато отиде на преглед се оказа,че има влагалищна инфекция :?Съответно и бяха предписани глобули и сега е ок.Така че отиди на гинеколог най-добре,за да може бързо да се отстрани проблема,ако има наличен такъв :wink: