0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
... в коя мъжа свършва максимално бързо, ако може за не повече от 2-3 минути...
Секса си е секс-всеки го обича. Но отвреме на време нямам никакво желание и искам той да може да свърши максимално бързо-нали все пак бебе ще правим.
ЦитатСекса си е секс-всеки го обича. Но отвреме на време нямам никакво желание и искам той да може да свърши максимално бързо-нали все пак бебе ще правим.Бебе се прави с любов, не по задължение.
Ако е само от време на време липсата на желание добре, ако е постоянно, това може да е следствие от някакъв хормонален дисбаланс.
От даденият по-горе линк разбрах, че позата с разтворени и вдигнати до корема крака е добра.
А колкото до поза за забременяване - най-подходящите са две, в зависимост от това дали си с нормално разположена или обърната матка: мисионерска и кучешка. Не ме карай да ти ги описвам
ЦитатА колкото до поза за забременяване - най-подходящите са две, в зависимост от това дали си с нормално разположена или обърната матка: мисионерска и кучешка. Не ме карай да ти ги описвамОпиши за мен, Зайо!
Цитат на: lady_11 в Юни 27, 2007, 15:02:37 pmЦитатА колкото до поза за забременяване - най-подходящите са две, в зависимост от това дали си с нормално разположена или обърната матка: мисионерска и кучешка. Не ме карай да ти ги описвамОпиши за мен, Зайо! може и с картинки
Цитат на: Pippi в Юни 27, 2007, 15:06:33 pmЦитат на: lady_11 в Юни 27, 2007, 15:02:37 pmЦитатА колкото до поза за забременяване - най-подходящите са две, в зависимост от това дали си с нормално разположена или обърната матка: мисионерска и кучешка. Не ме карай да ти ги описвамОпиши за мен, Зайо! може и с картинки Ааа, не, не съм съгласна - моля моля! Ако знаете вчера сутринта в 7 и половина какво имаше точно в тоз под-форум изобщо нямаше и да си го помисляте
И затова попитах при коя поза ще се празни максимално бързо.
Здравейте отново! Според вас на какво може да се дължи болката при секс при дълбоко проникване? Вчера изведнъж ме заболя много силно, а днес пак ме наболява когато влезе малко по-дълбоко ?
Цитат на: Iva_89 в Юли 11, 2007, 21:48:05 pmЗдравейте отново! Според вас на какво може да се дължи болката при секс при дълбоко проникване? Вчера изведнъж ме заболя много силно, а днес пак ме наболява когато влезе малко по-дълбоко ? Iva_89,ако и друг път ти се е случвало,отиди на гинекологичен преглед със вагинален ехограф.Причините може да са няколко за тези болки.Само специалист ще ти отговори точно...ние можем само да гадаем. :wink:Не отлагай!Късмет!