0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,

От около десетина месеца не се пазим със съпруга ми при секс, но нищо не се получава. Причината, която ме притеснява е, че съм на 34 години и времето си тече.
Препоръчаха ми д-р Свраков и д-р Тодорова (гр. Варна). Ходих при д-р Свраков, който ми даде да си направя изследване за хламиди - за щастие отрицателно. След което ни написа хормонални изследвания  и сперматограма.
Някой може ли да ме посъветва  къде се правят такива изследвания в гр. Варна или поне да ми препоръчате лаборатория.

А  имате ли впечатлиния от д-р Свраков или д-р Тодорова? С Тодорова не успях да се свържа, затова ходих при Свраков.  
А може и някой друг да ми предложите.
*
Къде се правят хормонални изследвания във Варна?
« Отговор #1 -: Август 12, 2005, 16:16:42 pm »
Здраввей,
не ги познавам тези лекари и не мога да помогна за тях.
За изследвания - хормони правят почти във всяка клиника с лаборатория -Вега, Надежда и т.н трябва само някой лекар да ти назначи какви хормони точно да изследват.Отиди ако искаш при Кавърджикова - работи във Вега, но до 15.08 е в отпуск.Тя е гинеколог -ендокринолог.
За мъжа ти спермограма - или Олимед или Александров Майчин дом.За други не се сещам.
Успех
« Отговор #2 -: Август 12, 2005, 19:15:35 pm »
За лабораториите съм съгласна, но спермограмата я направете в Майчин дом при д-р Александров. По-добър от него в това няма.
Успех!
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #3 -: Август 12, 2005, 20:27:30 pm »
Здравей,аз си правих мойте хормонални изследвания в АГ-то.Тази седмица си взех последните резултати.Незнам дали е добра лабораторията.То как да преценя.Дават ти там резултата и това е.По-важно е да имаш добър лекар,в твоя /нашия/ случай задължително специалист по стерилитет,а не просто гинеколог.И разбира се важно е също да излязат добри резултатите. :) Спермограмата я правихме при д-р Александров.Незнам дали се поемат от ЗК.Аз лично не'ам нерви да се занимавам.Излезе ми по 12-14 лв. на хормон.Доктора ти трябва да ти определи в кои дни точно да отидеш да ти вземат кръв и да ти даде бележки.Това е.Сега лятото е по-спокойно,няма хора.Аз чаках да се съберат проби,че да пуснат там каквото пускат и да обработят резултатите цяла седмица.Има една лаборатория в "Чайка"- ЕВА,за нея казват че била най-добрата.Там правихме хламидийте.Друго не се сещам.УСПЕХ! 8)