0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ами това ми е въпроса , конкретно. На кой ден се прави , какви показатели се следят? Надявам се , който го е минал да се включи с по - подробна информация ... :D
*
Включва изследване на ФСХ и Инхибин Б на 3-ти ден от МЦ. Взима се венозна кръв.
Инхибин се изследва само в София-лаборатория Бодимед и в Плевен при доц. Конова.
При отклонение в резултатите, се прави задължително повторно изследване.
Косвен белег за такъв проблем е лошият отговор на яйчниците при стимулация.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Спорим с една  приятелка  и аз  твърдя , че кръвта се взема на 3-ти ден от цикъла , т.е. на  третия след като ти дойде , а тя твърди че е на третия след като ти свърши. Цикъла се измерва след като ти дойде , нали? А и в инструкцията , която ми даде Конова така пише.
  Какво става , ако резерва ти е изчерпан? Съжалявам , ако ви се стори тъп въпроса , но сега се сблъсквам с това и не съм запозната.
 Мерси ,  White , за бързия отговор! Много си мила!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
тая твоя приятелка екстра съвети ти дава :x
мисля че решението е арт, но не бързай да се диагностицираш сама
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
Не слагай тигана, преди да си си купила въдица, може да ти се дояде нещо на скара. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Включва изследване на ФСХ и Инхибин Б на 3-ти ден от МЦ. Взима се венозна кръв.
Инхибин се изследва само в София-лаборатория Бодимед и в Плевен при доц. Конова.
При отклонение в резултатите, се прави задължително повторно изследване.
Косвен белег за такъв проблем е лошият отговор на яйчниците при стимулация.
Само да допълня, че може да се изследва също и Aнти-Мюлеров хормон (AMH), който е още по-сигурен маркер от Инхибин Б  :lol: Прави се при Владимиров www.ivf.bg[/b]]www.ivf.bg

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!