0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ако въобще е възможно.Питам по повод това,че съм ноемврийска мама и в нашата темичка  вдруг форум почти всички са със сини щъркелчета,а аз с розово.Много искам момченце,не че и това бебче вече не го обичам ,но съм чувала,че момченцата се зачеват по време на самата овулация,а момиченцата по-рано,защото спрематозоидите са по-бавноподвижни,но по издръжливи и се запазват до самата овулация и тогава оплождат.Та мисълта ми беше мога ли да си изчисля доколкото е възможно кога ми е била овулацията( и дали е само веднъж в месеца,щото съм чувала,че може и по повече пъти).Цикъла по принцип ми идваше до 5-6 число на месеца,кога може да е била предполагаемата овулация?Нека не ми се разсърдят другите майчета,защото не съм имала проблемно забременяване,но знам,че тука е мястото да получа най-кометентен отговор колко всъщност е дълъг цикъла ми и кога е била евентуалната овулация.

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
Re: как се изчислява овулация без тестове
« Отговор #1 -: Юни 26, 2007, 22:27:34 pm »
 :rockon: :rockon: :rockon:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
Пристрастена към д-р Хаус!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Юни 26, 2007, 22:40:07 pm »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #4 -: Юни 26, 2007, 23:11:37 pm »
Абе, жена, на грешно място си отправяш въпросите! Извинявай, за грубия отговор, но тук момичетата с години се мъчат да си имат дете, а ти си тръгнала да питаш глупости. Радвай се, че Господ ти е дал дете! На фона на това, което сме изживели е под достойнството ни да ти отговаряме. Влез в търсачката и потърси. Аз лично съм срещала статии, в които се обяснява как се зачева момче и момиче.
« Последна редакция: Юни 26, 2007, 23:13:56 pm от Zvezdichka »
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #5 -: Юни 26, 2007, 23:12:53 pm »
но знам,че тука е мястото да получа най-кометентен отговор колко всъщност е дълъг цикъла ми и кога е била евентуалната овулация.
трудна работа.

но съм чувала,че момченцата се зачеват по време на самата овулация,а момиченцата по-рано,защото спрематозоидите са по-бавноподвижни,но по издръжливи и се запазват до самата овулация и тогава оплождат.
така излиза, че момченцата се зачеват от нещо различно от сперматозоид. :D

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #6 -: Юни 27, 2007, 05:08:00 am »
Не`ам думи за въпроса...не`ам нерви да отговарям...
*
« Отговор #7 -: Юни 27, 2007, 08:23:22 am »
Извинявай, Сладурка, обаче как така си ноемврийска мама, сега си в 20г.с. и питаш как да си направиш момченце?! Ти май се опитваш да се е....ш с нас! Стой си във вашето форумче, тук не е мястото да се гавриш по този начин!
« Отговор #8 -: Юни 27, 2007, 08:23:48 am »
ако въобще е възможно.Питам по повод това,че съм ноемврийска мама и в нашата темичка  вдруг форум почти всички са със сини щъркелчета,а аз с розово.Много искам момченце,не че и това бебче вече не го обичам ,но съм чувала,че момченцата се зачеват по време на самата овулация,а момиченцата по-рано,защото спрематозоидите са по-бавноподвижни,но по издръжливи и се запазват до самата овулация и тогава оплождат.Та мисълта ми беше мога ли да си изчисля доколкото е възможно кога ми е била овулацията( и дали е само веднъж в месеца,щото съм чувала,че може и по повече пъти).Цикъла по принцип ми идваше до 5-6 число на месеца,кога може да е била предполагаемата овулация?Нека не ми се разсърдят другите майчета,защото не съм имала проблемно забременяване,но знам,че тука е мястото да получа най-кометентен отговор колко всъщност е дълъг цикъла ми и кога е била евентуалната овулация.

Ако си имала претенции към пола на бебето, е трябвало по-рано да се замислиш дали ще имаш сили да го махнеш и да забременееш отново с надежда да е момче.

Подобни теми са недопустими тук. Моля те, разбери ме правилно!

Мими, Сладурка ще ражда през ноември, затова е ноемврийска мама.
« Последна редакция: Юни 27, 2007, 09:20:42 am от little_rabbit »