0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Да се обърнем към медиите
« Отговор #40 -: Юли 06, 2007, 20:55:07 pm »

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #41 -: Юли 07, 2007, 00:11:05 am »
Кога и как ще се снима? Какви са условията за участие?
Моля за информация и евентуална уговорка за разговор.
Благодаря предварително!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #42 -: Юли 07, 2007, 10:19:30 am »
Конкретно това предаване ще е на запис, ще се снима на 12 юли (предполагам между 10 и 12 часа, както обикновено), а ще се излъчи към 25-ти. Всички други въпроси могат да се уточнят на адрес:

София 1111
п.к. 33
За Искрено и Лично
Тел: 02/ 9156 713

или на  е-mail адрес: iskreno@btv.bg

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #43 -: Юли 09, 2007, 09:46:06 am »
Мариела и Мелиса, ето един шанс ,да облечете думите си в действия!
Надявам се и ще се радвам ,ако и вие мислите така!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #44 -: Юли 09, 2007, 14:27:54 pm »
Ако гроздето е кисело, т.е. ако от "Искеро и лично" нямат отговор до края на деня, няма да има и предаване.

Димитър Кудоглу
*
« Отговор #45 -: Юли 09, 2007, 16:00:13 pm »

Идеята им за медийни изяви не беше особено дружелюбно приета в началото, така че не бих се учудила, ако вече не влизат тук. Малко късничко.
« Отговор #46 -: Юли 09, 2007, 17:22:18 pm »

Идеята им за медийни изяви не беше особено дружелюбно приета в началото, така че не бих се учудила, ако вече не влизат тук. Малко късничко.

Късно за какво?
Писанията им са със завиден патос , което е чудесно.
Въпросът е принципен искам , декларирам и правя , или не правя нещо за каузата.
Иначе голословни послания ,колкото искаш и оправдания също...
« Последна редакция: Юли 09, 2007, 17:23:53 pm от Efirche »
*
« Отговор #47 -: Юли 09, 2007, 18:11:22 pm »
Аз не мисля, че са се отказали по принцип, а просто, че едва ли очакват от тук да излезе такова предложение след посрещането. Затова може и да не го видят. Само толкова.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #48 -: Юли 09, 2007, 18:45:14 pm »
Аз не мисля, че са се отказали по принцип, а просто, че едва ли очакват от тук да излезе такова предложение след посрещането. Затова може и да не го видят. Само толкова.

Ти познаваш ли ги, поддържаш ли някава връзка с тях?

Какво предложение да излезе оттук, след като из целия сайт има предложения за медийни изяви, при това не от днес и от вчера, а от последните 3 години. Медийните изяви се организират от Зачатие от самото създаване на сдружението. Това, че някой не си е направил труда да прочете какво има на сайта, не означава, че то не съществува. Хайаде първо да четем, да мислим и после да пишем, става ли?

И по същество - някой ще отиде ли в предаването или само в мрънкането из форумите ни бива?

Димитър Кудоглу
*
« Отговор #49 -: Юли 09, 2007, 22:29:29 pm »
Явно не се изразявам едозначно: Мелиса и Мариела не бяха добре посрещнати, а ентусиазмът им можеше да бъде от полза.

Сега ще се опитам да отговоря на всичко:

Ти познаваш ли ги, поддържаш ли някава връзка с тях?

Не, само споделям мнение, което си съставих, следейки тази тема.

Какво предложение да излезе оттук, след като из целия сайт има предложения за медийни изяви, при това не от днес и от вчера, а от последните 3 години. Медийните изяви се организират от Зачатие от самото създаване на сдружението. Това, че някой не си е направил труда да прочете какво има на сайта, не означава, че то не съществува.

Имах предвид, че ентусиазмът им може би секна, та затова не са видели тази покана. Иначе би била много добра възможност да представят идеите си. А това, че на са прочели всичко за Зачатие преди да пишат тук, не знам, това не променя нищо. 

Хайаде първо да четем, да мислим и после да пишем, става ли?

И по същество - някой ще отиде ли в предаването или само в мрънкането из форумите ни бива?

Надявам се да се намерят желаещи.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #50 -: Юли 09, 2007, 23:24:51 pm »
Надявам се да се намерят желаещи.

мда, всички се надяват някой да свърши работата.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #51 -: Юли 09, 2007, 23:48:19 pm »
Здравейте, всички.Благодаря ти, jul4e, за подкрепата. Научих късно за предаването и то не защото не чета форумите и не мисля, а защото разбрах, че идеята ни е безсмислена, просто в темата само си "чешем езиците" и си разменяме обиди.
Е, натрихте ми носа. Разбирам, че наистина трябваше да се тръгне от Зачатие,/моля ръководството на Сдружението за извинение/, но честно да ви кажа, не очаквах такива нападки.
 И все пак писах до "Искрено и лично". Не знам дали моята история ще заинтригува екипа на предаването, но въпреки това се надявам да помогна.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #52 -: Юли 10, 2007, 00:36:13 am »
разбрах, че идеята ни е безсмислена, просто в темата само си "чешем езиците" и си разменяме обиди.
Е, натрихте ми носа. Разбирам, че наистина трябваше да се тръгне от Зачатие,/моля ръководството на Сдружението за извинение/, но честно да ви кажа, не очаквах такива нападки.
 И все пак писах до "Искрено и лично". Не знам дали моята история ще заинтригува екипа на предаването, но въпреки това се надявам да помогна.

уви, melissa, нищо не си разбрала :( съвсем нищо...
забелязала съм, че това се случва обикновено със силно обидчивите хора - когато се засегнат, те просто престават да възприемат по-нататък чуждите думи.
както и да е, важното и хубавото е, че си се свързала с телевизията и си решена да излезеш на светло. надявам се това да стане част от твоя принос към осъществяване на собствената ти идея.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #53 -: Юли 10, 2007, 10:53:11 am »
Обаче Джам, факт е, че не беше нуждно да бъдат посрещнати момичетата така остро. Същите неща могат да бъдат обяснени ако не с приятелски, поне с любезен тон. Кой колко е обидчив, не би имало значение.

А колкото до това:

"мда, всички се надяват някой да свърши работата."

Понеже е отправено лично към мен, не чакам нищо. Лично аз нямам физическата възможност да отида. А и не всеки човек има дар слово да представи максимално добре проблемите. Аз да си призная, съм от тази категории. С удоволствие бих помагала където наистина мога да бъда полезна.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #54 -: Юли 10, 2007, 14:17:55 pm »
jul4e, писала съм го и друг път - това са доста свободни форуми, модерирането е минимално, всеки изразява личното си мнение по начин, какъвто намери за уместно. тук не пишат само членове на сдружението, нито всеки един постинг изразява позицията на сдружението.
не можем да дирим сметка колективно на хората за начина, по който са посрещнали някого. може би е имало резон, ако всички са се изразили по сходен начин и със сходно отношение?
хората, които са лице на сдружението - председателката ultra и заместник-председателката Мели - изразиха напълно приятелска и любезна подкрепа и приветствие за инициативата на авторката. за останалите реакции носят отговорност авторите им.
аз лично си стоя зад моята реакция и я намирам за точна.

*
« Отговор #55 -: Юли 10, 2007, 14:25:58 pm »
Да, ок. Ясно ми е това. По същия начин споделям и аз моето мнение. Добронамерен съвет. Това му е предназначението. Който иска, го приема. Който не, не.
Но същността ми не ми позволява да подминавам такива неща, не го и правя.

За колективността: Искаме да сме единни, поне част от нас, надявам се.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #56 -: Юли 10, 2007, 15:24:34 pm »
Преди време бях сложила в цензурираните думи освен стандартните цинизми и обиди също и "нападам", "нападки" и техните производни. После ги махнах, но теми като тази ме карат да се замисля дали не съм сгрешила.

Никой никого не напада. Мелиса, опитай се да оцениш моята подкрепа към тебе, както и подкрепата на Джам и на Ефирче. Не мога да повярвам, че един ентусиазъм може да секне за 4 дни, когато моят и на сдружението не секва вече почти 4 години. Ако е така, много жалко.

Димитър Кудоглу
« Отговор #57 -: Юли 11, 2007, 08:35:53 am »

Това получих от "Искрено и лично"

Your message

To: Miglena Angelova
Subject: предаване на 12 юли
Sent: Mon, 9 Jul 2007 18:38:00 +0300

was read on Tue, 10 Jul 2007 17:44:58 +0300

Не ми е секнал ентусиазмът, поне аз не помня да съм го казала. Видях съобщенията за интервюта по радиа, за едното беше късно, а мисля, че за другите се търсеха жени, правели или на които им предстои ин-витро. Аз в това отношение не мога да помогна.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #58 -: Юли 11, 2007, 13:02:36 pm »
Мелиса, това е автоматичното съобщение, че темата ти е отворена, дано имаш и друго съобщение.  :) Имай предвид, че това предаване е възможно най-демократичното, няма цензура и имаш 1 час ефирно време - което е наистина прекрасно.

Точно затова коментирах изказването на jul4e за твоя ентусиазъм. Защото ако е исктински, в което не се съмнявам, той не угасва за няколко дни.

Димитър Кудоглу
« Отговор #59 -: Юли 11, 2007, 13:17:49 pm »

Защото ако е исктински, в което не се съмнявам, той не угасва за няколко дни.

:balk_103: