0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Анонимен

Моля ви за съвет
« -: Август 22, 2005, 13:41:11 pm »
Все още не съм се престрашила да се  регистрирам, но ви чета най-редовно. И съм щастлива че ви има. Научих много полезни неща  от всички вас. Сега ви моля за съвет,защото съм много объркана и незнам какво да правя.
От преди два дена започнахме с опитите за бебчо, но съпруга ми от вчера е с висока температура от 38-39*без никакви други оплаквания.Днес той си пусна кръвни изследвания и урина и се оказа,че има бактериална бъбречна  инфекция. Предписаха му Ципрофлоксасин за 5 дни, Но шпа и Парацетамол за температурата. Като цяло той се чувства добре Моля кажете ми дали трябва да спрем с опитите за бебчо и да пробваме от следващия месец.Оказват ли вредно влияние антибиотиците на спермата? Очаквам овулациата си в следващите два дена. Много съм объркана и притеснена - изчаках 6 месеца, след като направих мисед аборт и вече нямам търпение да си имам бебенце.
Ще се радвам да споделите вашите мнения и съвети.Чакам ви!
*
Моля ви за съвет
« Отговор #1 -: Август 22, 2005, 13:51:57 pm »
Здравей,
не съм специалист, но мисля че антибиотиците не оказват особено благотворно влияние върху сперматозоидите.Ако се притеснявате защо все пак не се консултирате с лекуващия лекар на мъжа ти?
А иначе не се притеснявай щом единпът е станало пак ще стане :lol:
Успех!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Моля ви за съвет
« Отговор #2 -: Август 22, 2005, 18:24:55 pm »
Не се притеснявайте, продължавайте с опитите, съпругът ми винаги твърди, че антибиотиците не са пречка за забременяване.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Моля ви за съвет
« Отговор #3 -: Август 22, 2005, 20:08:40 pm »
Цитат на: Анонимен
Все още не съм се престрашила да се  регистрирам...

Уверявам те, че регистрацията не боли. :lol:

И няма проблеми с антибиотика.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #4 -: Август 23, 2005, 10:27:54 am »
Цитат на: Meli

Уверявам те, че регистрацията не боли. :lol: ......

Взе ми думите от устата  :lol:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #5 -: Август 23, 2005, 11:16:28 am »
Цитат на: wassilena
Цитат на: Meli

Уверявам те, че регистрацията не боли. :lol: ......

Взе ми думите от устата  :lol:

Може би трябва да напишем нещопо този повод, защото наистина има хора, които се притесняват от регистрацията. А не знам защо - мислят, че ще им искаме пари или по някакъв начин ще нарушат анонимността си, или просто самата процедура по регистрация ги плаши ... А според мен има само ползи да си регистриран - можеш да пишеш лични бележки на хората, и хората могат да ти пишат лично, освен това е трудно да кажеш "скъпи Анонимен", а виж колко хубаво звучи "мила Васи" ... и все в тоя дух. :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Моля ви за съвет
« Отговор #6 -: Август 23, 2005, 15:30:26 pm »
Според мен се притесняват, че губят анонимността си по някъкъв начин. Което изобщо не е така. Все пак всеки си казва, това което иска.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Моля ви за съвет
« Отговор #7 -: Август 23, 2005, 15:36:54 pm »
Ами да, една поща и едно име не са нарушаване на анонимността, а нищо друго не се изисква при регистрацията.

Димитър Кудоглу