Първо аз латиница не чета, но днес ще направя изключение.
Второ не ми харесва анонимността, изправи се срещу мен с името си, но пак ще направя изключение.
Вярно е, че съм гонила от този форум някои хора.
Но тава са хора, които идват тук, развяват лесно реализираното си майчинство, казват ние ще помагаме, като помощта им се изразява в даване съвети от рода, ако не мислите, ще стане.
Историите са им от рода:аууу ,три месеца не стана, ама като спрях да мисля, или пък пих чай от малина и т.н. и взе че стана.
Или пък разказват: аз имам проблемна приятелна и т.н. /тук, госте, направи справка с темата "Писна ми от нетактични и груби "доброжелатели"/.
И при такива изказвания АЗ УСЕЩАМ как момичетата тук се свиват като попарени, как душичките им страдат, как се прибират като охлювчета в черупката си, но понеже са благородни и добрички /за разлика от мен/ никога не се изправят срещу такива доброжелателки.
Не съм забелязала Бигбен да е унижил някое момиче тук.
И ако не поразчиствам от време на време тук, знаеш ли какво ще стане тук?
Разговори от рода каква рокля за бременна си купих днес, какво бельо за бременни са пуснали на Графа, колко ми е сладко детенцето, как се усмихва, как не мога да спя нощем от растящите му зъбки и т.н.
Да ама всички тук искаме ДА НЕ СПИМ ОТ РАСТЯЩИ ДЕТСКИ ЗЪБКИ!!!
Ама не спим от притеснения какъв ще е резултата от цветната снимка /например Ели тази нощ/.
P.S. И моля всички дългопишещи тук момичета , които безкрайно обичам и уважавам, да не почнат сега да ме опровергават, че не страдат от такива мнения, защото хич, ама хич няма да повярвам, а пък излизам и няма да имам възможност да отговарям.