Мили момичета, заобиколени от собственото си грижи, сгушени в семейното гнездо, радвайки се на обичта и топлотата на съпрузите си, "нагазихте" в проблем, който дори не знам как е намерил място в този форум?Много малко мнения прочетох, в които наистина личи задълбочено осмисляне на проблема"любовен триъгълник".Общо взето мненията са остри и заклеймяващи любовницата.Както се казва всяко правило си има изключения.Ще пиша за триъгълник, в който действащите лица са подчинени на любовта, а не за "отклоненията и кръшканията".Знаете че любовта идва без да си я повикал.А когато е бурна, страстна и...не можеш да й устоиш?И искаш да си винаги толкова щастлив, без да мислиш за околните, за факта че нараняваш други хора.ДА - аз съм любовница.Бях, съм и ще бъда.От 6 години съм с този човек, от 2 живеем на семейни начала.Той не желае да се разведе.Съпругата му ме мрази ужасно много и няма да му даде развод.Има дете, вече на 13 г.Винаги когато е необходимо е с тях/съпругата и детето/.Осъзнавам колко болка съм им причинила и може би Бог ме наказва, защото от три години се опитваме да имаме дете и не успяваме...Но никой не знае аз какъв АД преживявам.Да не говорим за родителите ни.
То това малко стана като изповед, но мисълта ми беше, че не винаги любовницата разваля семейните отношения, понякога тя се явява когато бракът вече съществува само де юре.Мога смело да кажа, че благодарение на мен те са много добри приятели.Просто нямат време да се карат/а преди да заживеем заедно тя беше подала молба за развод и той като си изнесе багажа, я оттегли/Разчитат един на друг не само за отглеждането на детето.Тъжно е само че в един такъв многоъгълник страда именно то.
И повярвайте ми - мъжете много рядко признават изневяра.И така е по-добре, защото не знаете колко боли.
Пожелавам на всички ви щастливи бракове, много любов и щастие.И много скоро да си родите по едно бебоче и да не си тровите главичките с такива проблеми.
А аз - аз съм също като вас, исках да ви представя и "другата" гледна точка.
Оставам с уважение към всички ви/защото може би някой ще са разочаровани от мен/и ви пожелавам късмет