0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

katia28

Винаги ли се получава втора изпарителна линия на тестовете за бременност след оказанота време?
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Re: винаги ли се получава изпарителна линия
« Отговор #1 -: Юли 03, 2007, 11:43:56 am »
какво имаш пред вид под "изпарителна", може би тестова?
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
« Отговор #2 -: Юли 03, 2007, 11:44:49 am »
Според моите скромни 3 годишни наблюдени - доста често.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #3 -: Юли 03, 2007, 11:46:44 am »
Не винаги се получава изпарителна /химическа/ линия при тестовете. При някои тестове се получава, при други не.
*

Veri4

• *
  • 22
  • Слънце мое, злато мое....
« Отговор #4 -: Юли 03, 2007, 15:25:32 pm »
А от моите дългогодишни опити с тестовете за бременност мога да кажа, че изпарителни линии винаги виждам само на тестовете Престо, които ненавиждам вече...

*
« Отговор #5 -: Юли 03, 2007, 19:31:08 pm »
Простете на блондинката, ама кое наричате изпарителна линия?
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #6 -: Юли 03, 2007, 20:35:47 pm »
Простете на блондинката, ама кое наричате изпарителна линия?
И на мен ми е интересно да знам това, както и какво значение й се отдава. Просто не съм го чувала, като понятие... :balk_113:
П.П. Блондинките станахме две  :balk_111: :wink:

*
« Отговор #7 -: Юли 03, 2007, 23:23:41 pm »
И една брюнетка се интересува :D
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #8 -: Юли 04, 2007, 00:00:38 am »
при някои тестове, казват, може да се появи много бледа, сива на цвят втора линия, дълго време след изтичане на периода на отчитане. примерно, трябва да се отчете на 10-та минута, а тая линия се появява 2 часа след като сте направили теста.
на тези линии им казват "изпарителни линии" и не са признак за бременност.
според мен, такива се случват рядко и то при по-некачествени тестове. аз лично такава не съм виждала на живо, само съм чела за тях.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #9 -: Юли 04, 2007, 02:20:01 am »
Джам, мерси!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #10 -: Юли 04, 2007, 08:42:31 am »
И аз не съм попадала на тест за бременност, на който да се появи такава линия.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #11 -: Юли 04, 2007, 09:59:15 am »
И аз не съм попадала на тест за бременност, на който да се появи такава линия.
Късметлийки!
Аз съм имала най-малко 10 подобни теста (лентички и Шуър чек) и то с розовка много бледа втора чертичка...И се появяваше още на 15-20 минута. Някои от тях са дублирани с кръвни тестове - кръгла нула. :?

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #12 -: Юли 04, 2007, 10:02:44 am »
White, това ми е чудно. аз основно ползвах именно Шуърчек, никога не съм виждала изпарителна линия. а и по американските форуми, които четях, коментираха изрично, че изпарителните линии не били с цвета на контролната линия (розов или син), а сивкави.
ама пък казваш, засечено с кръвен тест... хм...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #13 -: Юли 04, 2007, 10:10:52 am »
Аз съм виждала такава линийка на Престо, но не е сива а си е розовка, но много тъничка, като драснато с червен химикал а не с дебелината на контролната.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*
« Отговор #14 -: Юли 04, 2007, 10:12:10 am »
До скоро пазех такива тестове, но ги изхвърлих. Ще проверя дали не ми е останал един в офиса и ще го снимам.

Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #15 -: Юли 04, 2007, 21:29:18 pm »
Благодаря за отговора, Jam! Аз, честно да си призная, след десетата минута просто ги изхвърлям. Не искам все да се взирам и да се връщам назад......

« Отговор #16 -: Юли 04, 2007, 23:58:36 pm »
И аз съм имала такъв тест. И понеже ми се случи за пръв път, падна голямо чудене, даже го носих на една приятелка, че да гадаем заедно.
« Отговор #17 -: Юли 05, 2007, 20:43:12 pm »
И на мен ми се е случвало да се появява такава изпарителна линийка,но тя винаги е била след изтичане на указаното време и затова просто не съм и обращала внимание.

*
« Отговор #18 -: Юли 09, 2007, 19:09:47 pm »
Никога не съм попадала на подобен тест. Само не разбрах добре това значи, че теста е некачествен така ли?
« Отговор #19 -: Юли 09, 2007, 20:59:14 pm »
Здравейте, момичета! И аз попаднах на такъв тест с много бледа розова линия, която се появи след 10-тата минута. Теста беше допълнителен към кутийка тестове за ОВУ - CLEAR OVU TEST. Не и обърнах внимание, а и на същия ден лелката ме посети отново :balk_145: Пожелавам ви скорошно бременеене! :balk_103: