0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Елена

Кървене на 16-ти ден?
« -: Август 23, 2005, 21:01:58 pm »
Момичета, отскоро посещавам този форум и много се радвам че ви открих.Въпросът ми е такъв: обикновенно при цикъл от 26-28 дни получавам кървене или по -точно казано зацапване към 23-24 ден, но този месец то започна на 16-ти ден-какво може да означава това?  Моля ако някой знае нещо да ми отговори!Предварително ви благодаря!
*

mimss

• *
  • 156
  • И от най-тъмните облаци вали светла вода!
Кървене на 16-ти ден?
« Отговор #1 -: Август 23, 2005, 21:31:34 pm »
Предполагам, искаш да забременееш, иначе как би попаднала на тоя форум?....

Това зацапване /стига да не е обилно кървене/ е прекрасен признак за имплантация на оплодена яйцеклетка в лигавицата на матката.

Ако е слабо зацапване и отмине, дръж ни в течение.
Ако се усилва, бягай на лекар и пак ни дръж в течение!

Преди интересувала ли си се от какво е това ранно зацапване преди цикъл? /23-24 ден/

Успех!
*

Елена

Кървене на 16-ти ден?
« Отговор #2 -: Август 24, 2005, 12:29:49 pm »
Да искам да забременея-със съпругът ми правим опити от 2г но не се получава. А относно кървенето то не  е обилно-първоначално беше само зацапване ,после се усили Не  е ли рано на 16-ти ден за имплантационно кървене , а  ако  е начална менструация защо е толкова пък рано?  Много съм объркана  а лекарят ми е в отпуск  и не зная на какво се дължи това.Много ти благодаря за отговора-така се надявам да се  е получило нещо.
Кървене на 16-ти ден?
« Отговор #3 -: Август 24, 2005, 12:43:50 pm »
Здравей Елена,

Наистина е малко раничко 16-ти ден за имплантация (но кой знае :wink: ), пък и казваш, че го имаш всеки месец, но по-късно? Едва ли е имплантация всеки месец. Причината би могла да е хормонална - правила ли си изследване на хормони? По време на овулация можело да се разбъркат малко хормоните и да има зацапване, което било нормално, поне така обясни лекар на моя приятелка с такъв проблем, сега тя има бебе.
Кървене се получава и от други работи - мисля примерно при миома че може да се получи. Затова трябва да си сигурна, че си се прегледала на хубав вагинален ехограф при опитен лекар. Същата ми приятелка се оказа при бременността, че има миома, която не бяха видяли на УЗ прегледите преди да забременее.

Успех!
Благодаря ти, Бени!

Кървене на 16-ти ден?
« Отговор #4 -: Август 24, 2005, 12:46:30 pm »
Здравей Ели, аз първо бих ти препоръчала да се регистрираш.
Сега да ти отговоря на въпроса. Моя цикъл е 25-26 дни, на 10 ден имах зацапване, случи се на 11  да бъда на преглед, оказа се че съм имала овулация, така че ако не ти е обилно течението, може това да е причината, а и ако е имплантиране още по добре, но при всички случаи трябва да те види лекар, поне така мисля. Стискам палци всичко да е ок. Пиши как се развиват нещата . Подкрепям и Фрешче, може да е и хормонално, миома, така че трябва да се види .