0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,

много съм се притеснила. Много ме е страх, че хормоналната стимулация за инвитро ще ми обърка хормоните и след това няма да мога да се оправя месеци дори години. Хормоните са ми били и друг път проблем през годините, но като навърших 27 нещата се стабилизираха, цикълът се регулира, овулацията стана редовна и ред други неща се оправиха. Отне ми години да влезна в релси и сега ме е страх, че ще ми се разбута хормоналния баланс. Моля, нека някой каже какво ти очаква моите хормани след стимулацията.

помогнете ми да имам своето бебе Инвитро. Гласувайте за мен на http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=981&s=
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
амииии...ако се окаже че ин витрото ще ти обърка хормоните би ли се отказала от него и от единствената ти (поне според теб) възможност да имаш дете
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
ира,гласувах за теб!
виж всички момичета тук правим жертви в името на нашето бебе.

и мен ме беше страх да ми взимат кръв,беше ме страх от операции и стимулации...сега съм готова да изтърпя всичко
Въпросът не е за отказване или не. Питам какво е не, за да се откажа, а за да продължа по пътя, разбирате ли.
Просто искам да знам ако не стане след първия път, колко време ще мине докато мога да опитам отново. То от друга страна като гледам с каква скорост събираме парите за инвитро ще ми трябват 2 години за следващ опит.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
при някои стимулацията дава отражение, при някои не. как ще е при теб е тъпо да гадаем от сега. при евентуален неуспешен опит следващия може да бъде толкова скоро, колкото ти позволят лекаря, собственото ти тяло и финансите ти. както виждаш и тук всичко е относително. а да мислиш за евентуален неуспех преди да си започнала изобщо хич не ти помага. айде вкарай малко позитивизъм в ситуацията, а.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!