0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Последната ми М беше на 08.06.Проблем с цикъла никога не съм имала,идва ми винаги на 28 ден.На 30.06 имах сексуален контакт без предпазни мерки т.е 23 -ти ден от цикъла или 5 дена преди да ми дойде.Сега сме 7.07 и все още го няма.Усещам само напрежение в гърдите.Възможна ли е бременност при тези условия?Струва ми се рано да си правя тест,защото е минала само седница от сексуалния контакт,но пък ми закъснява с два дена.Ох незнам какво да правя,да тичам ли за тест или да чакам?Какво ще ме посъветвате момичета?
Re: Има ли вероятност да съм бременна......
« Отговор #1 -: Юли 07, 2007, 14:11:02 pm »
Ами тичай и направи един тест ...нищо не губиш...Историята познава всякакви случаи:)
« Отговор #2 -: Юли 07, 2007, 14:11:31 pm »
 Купи  си  тест за бременност - Престо. Той  показва след 7 ден  на зачеването .  Има и втори , който можеш да направиш  да речем след  1-2 дена , ако все още няма нищо.  Е , най добре е да си направиш кръвен тест , но аз си мисля че може и да не ти отчете бременност толкова скоро. Иначе  е напълно възможно да си бременна !
 Дано!
« Отговор #3 -: Юли 07, 2007, 14:16:28 pm »
напълно е възможно.направи тест за бременност и ако можеш и кръвен.Успех
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

« Отговор #4 -: Юли 07, 2007, 14:46:23 pm »
Ама аз нещо не схванах само на 30-и ли си имала сексуален контакт или само тогава е бил без предпазни мерки??
*
« Отговор #5 -: Юли 07, 2007, 14:48:10 pm »
Направи уринарен тест, но вероятността да си бременна е нищожно малка.
Цикълът често се променя при резки климатични промени.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Vily

• *
  • 22
  • И НА НАС ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!!
« Отговор #6 -: Юли 07, 2007, 16:13:21 pm »
момичета,да ви питам:вазмойно ли е да сам бременна и пак да ми прокърви 2-3 дни,но слабо и имам болки ниско долу,както си ме били при цикъл?Този месец доста се постарахме с моето момче(зщото и без това биахме далеч е  дин от друг за 6 месеца)и се надявахме този път да се получи,но ми доиде три дни по-рано и ми ми варви много слабо! А почти цяла седмица преди това имах ужасно гадене и не и се яиадеше нищо,гърдите ми са подути и почти всички симтоми са налице!?
Имали поне малък шанс да се е получило този път?
Радвам се,че го има този форум и че мога да споделя с вас!!!!
Целувки от мен и успех на всички!!!!

:goodluck: :bighug: :kiss: :kiss: :kiss: :bighug: :goodluck: :thankyousign:
« Отговор #7 -: Юли 07, 2007, 19:54:01 pm »
Ама аз нещо не схванах само на 30-и ли си имала сексуален контакт или само тогава е бил без предпазни мерки??
Само тогава беше без предпазни мерки.
Направих си тест,но е отрицателен.И на мен вероятността да съм бременна ми изглежда нищожна,но всичко е възможно.Ще изчакам малко и след два дни пак щи си направя тест. Незнам,може пък да съм имала късна овулация.....
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #8 -: Юли 07, 2007, 21:48:54 pm »
Vily нали не си мислиш, че някой от нас е медиум и може да ти отговори  :D.
Направи си тест за бременност и той ще ти каже каквото искаш да знаеш. Ако се съмняваш в резултата направи си кръвен тест. Тогава ще си сигурна 100%. Аз ти пожелавам не едно а две бебета да са станали този месец. Успех. :D
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #9 -: Юли 08, 2007, 08:16:07 am »
момичета,да ви питам:вазмойно ли е да сам бременна и пак да ми прокърви 2-3 дни,но слабо и имам болки ниско долу,както си ме били при цикъл? ..........
По принцип да  :D
Но, от слабо кървене до слабо кървене има разлика и така по-приказки не можем да преценим колко е слабо.
Ако има слабо кървене и БТ все още е висока , може и да има бременност.
Но, ако БТ е паднала - едва ли.
Направи тест за бременност

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум