0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

DianaK

Възможна ли е такава бременност?
« -: Юли 08, 2007, 19:42:08 pm »
Здравейте. Имам... следния въпрос.
5-6 часа след приключване на мензиса правих секс без предпазни средства. Няколко дни след това потече кръв, всъщност леко зацапване, еднократно.
Въпросът ми е може ли да съм забременяла при това положение?
Знам, че изглеждам като пълна глупачка, НО... 1-во са ми казвали, че теоритично е възможно, но на практика... Не знам. И 2-ро - може би е важно да разбера още в самото начало.
Извинявам се още веднъж за безумно тъпия въпрос, знам, че е най-добре да посетя лекар за да разбера, но искам да се подготвя, а и ме чака пътуване извън страната след няколко дни. :)
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
Re: Възможна ли е такава бременност?
« Отговор #1 -: Юли 08, 2007, 20:08:23 pm »
Възможно е. Зависи от продължителността на М. и на цикъла. Най-сигурният начин да провериш - кръвен тест - ЧХГ. Става бързо и е точен. Не знам кой отговор би ти допаднал повече - да си бременна или не. Ако е първия, ти пожелавам здраве и късмет! А относно пътуването - ти най-добре ще решиш, след като узнаеш резултата...

« Отговор #2 -: Юли 08, 2007, 20:15:09 pm »
Така. Аз съм DianaK, най-накрая се регистрирах, и без това от доста време посещавам сайта. :)
Благодаря ти за бързия отговор, Лара.
В интерес на истината цикъла ми е доста странен.
Продължава по 6-7 до 8 дни и идва горе-долу на 35 дена.
От тогава са минали 28 дни, дали на кръвния тест ще си проличи при това положение?
« Последна редакция: Юли 08, 2007, 20:25:23 pm от Dior »
: ]
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #3 -: Юли 08, 2007, 21:02:04 pm »
Според мен, със сигурност ще се види на кръвния тест  :D При такъв дълъг цикъл обаче /и моят не е от кратките/ ми се струва малко вероятно да е имало зачеване малко след М. Стискам ти палци резултатът да е такъв, какъвто желаеш!!!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #4 -: Юли 08, 2007, 22:40:46 pm »
Здравейте. Имам... следния въпрос.
5-6 часа след приключване на мензиса правих секс без предпазни средства. Няколко дни след това потече кръв, всъщност леко зацапване, еднократно.
Въпросът ми е може ли да съм забременяла при това положение?
Знам, че изглеждам като пълна глупачка, НО... 1-во са ми казвали, че теоритично е възможно, но на практика... Не знам. И 2-ро - може би е важно да разбера още в самото начало.
Извинявам се още веднъж за безумно тъпия въпрос, знам, че е най-добре да посетя лекар за да разбера, но искам да се подготвя, а и ме чака пътуване извън страната след няколко дни. :)
Как пък точно разбра кога е свършил менсиза ти, чак с точност до часове?! Според мен е малко вероятно да си забременяла.
Няма как да разбереш дали си бременна в толкова ранен период. Пътувай си спокойно.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #5 -: Юли 09, 2007, 03:05:15 am »
Как пък точно разбра кога е свършил менсиза ти, чак с точност до часове?!
При мен няма положение, при което спира за няколко часа и после пак продължава. А и след това нямаше нищо. :)
И аз мисля, че е малко вероятно, но като си знам гена... :) Благодаря все пак.
: ]
*
« Отговор #6 -: Юли 09, 2007, 10:06:17 am »
При положение, че просължителността на М. ти е 35 дни, Ову. би следвало да ти е на 21-22 ден. Така, че смятам че няма от какво да се притесняваш (ако това те притеснява де). :D
/>