Meli, как ги нагласи тия проценти?
Аz пък същите неща ги 4увам, но в друга версия. Виновникът е zдравната система в България. Нито са виновни "онеzи с бастуните", нито някои друг потребител на тая система. Нещата са глобално гнили. Не се 4увствам достатъ4но компететна, zа да давам съвети. И zатова винаги съм се въzдържала от коментари. Но определено "ония с бастуните" zа нищо не са ни виновни. А в тоя слу4аи са само жертви. Много ми е мъ4но zа ситуацията в която са поставени.
В Германия също не си харесват zдравната система и я плуят непрекъснато. Но те нямат теzи проблеми като нас. Тук има две схеми на zастраховане, държавна zастраховка и 4астна. Ние имаме 4астна zастраховка, мога да споделя опит. Имаме zастрахователен договор, описан с права и zадължения. Месе4ната сума е твърда "на калпак", променя се /нараства/ само с въzрастта. Покриват вси4ки раzходи, направени в условията на договора. Договорите са раzли4ни. Например нашия покрива стая с две легла, на девера ми _ луксоzна стая с едно легло. Кажи какво конкретно да напиша. Ако искаш, ще питам как е zа държавните zастраховки, ама нещо по_ конкретно.