0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета може да ви се стори смешно, но след като се порових и четох в сайта установих, че е нормално да има цервикална слуз около овулацията, но навсякъде е описано че първо е бяла кремообразна, а след това е най-фертилната - белтъкообразна. Притесненията ми са следните: Когато забележа цервикална слуз, то тя винаги е белтъкообразна, а три четири дни след това се появява и кремообразно течение. /т.е. при мен е точно обратното/ Възможно ли е това да е признак че нямам овулация или да е симптом на някакъв проблем.

P.S. Между другото сега си купих уринни тестове за овулация и смятам да видя какво ще отчетат, днешния беше отрицателен.
Re: Въпрос относно цервикалната слуз
« Отговор #1 -: Юли 09, 2007, 21:49:35 pm »
  Белтъкоподобната слуз е само няколко дни по време на фертилните дни.След като мине овулацията злузта става кремообразна.Мисля че всичко при теб е добре.Виж моята графика отдолу.Там съм отбелязваля кога е белтъкоподобна и кога кремообразна.Записвай си в календара на зачатие,ако все още не го правиш! Така ще разбереш какво става. :P  Успех!!!
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #2 -: Юли 09, 2007, 22:16:03 pm »
И не вярвай много на уринните тестове. :D
*
« Отговор #3 -: Юли 11, 2007, 13:14:06 pm »
При мен в деня ,в който теста за овулация ми беше положителен имах белтъкоподобна слуз при избърсване.От тогава нямам такава нито при избърсване ,нито на бикините.Не знам нормално ли е? Вие как установявате вашата цервикална слуз?
*
« Отговор #4 -: Юли 11, 2007, 13:26:52 pm »
Аз лично установявам моята цервикална слуз при избърсване. Теста за овулация ми отчете на следващия ден две чертички - тогава обаче не установих да изтича цервикална слуз.
*
« Отговор #5 -: Юли 11, 2007, 13:33:42 pm »
И при мен имаше само един ден....по графиките на другите момичета гледам че имат поредни дни такава,а аз нямам...дали това е някаква пречка за забременяване?
« Отговор #6 -: Юли 11, 2007, 13:36:35 pm »
И при мен имаше само един ден....по графиките на другите момичета гледам че имат поредни дни такава,а аз нямам...дали това е някаква пречка за забременяване?
  При мен също понякога е така и не е задължително белтъкоподобната слуз да изтича винаги.Понякога разбирам за нея само по време на секс.
*
« Отговор #7 -: Юли 11, 2007, 22:51:29 pm »
  Белтъкоподобната слуз е само няколко дни по време на фертилните дни.След като мине овулацията злузта става кремообразна.Мисля че всичко при теб е добре.Виж моята графика отдолу.Там съм отбелязваля кога е белтъкоподобна и кога кремообразна.Записвай си в календара на зачатие,ако все още не го правиш! Така ще разбереш какво става. :P  Успех!!!
Миличка, разгледах ти графиката.Май бъркаш секса с вътрешноматочна инсеминация.Едното си е секс, а другото се извършва от лекар по специален начин, само един път в месеца.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #8 -: Юли 13, 2007, 10:16:25 am »
Възможно ли е това да е признак че нямам овулация или да е симптом на някакъв проблем.

По цервикалната слуз може да се разбере кога горе долу ще бъдеш в овулация, но не можеш да съдиш по нея дали имаш или нямаш овулация.
Това остановява лекар с Ултразвук.
Момичета може да ви се стори смешно, но след като се порових и четох в сайта установих,

Много е хубаво, че четеш и се информираш. но не мислиш ли че ако си преписваш всяко нещо което прочетеш ще се побъркаш  :D
Не се потдавай на тези неща, правете си бебето и се обичайте.
Успех :D
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0