Хора,в сряда съм на цветна снимка в Майчин дом,при д-р Капка Атанасова.По принцип доц.Маркова щеше да ми я прави,но не успях да й се обадя навреме преди да излезе отпуска,та тя ме прати при д-р Атанасова да ми я направи.Както и да е.
Много ме е страх.Изчетох къде що намерих теми/мнения за това изследване - еми никъде не видях някой да казва че е безболезнено...при всички боли - къде повече,къде по-малко...Така съм се гипсирала - не е истина просто!..
Предполагам за това допринесе и факта,че като говорих с д-р Атанасова дали ще мога да се върна на работа същия ден и тя ми каза - "по-добре си вземи целия ден почивен,че понякога е доста болезнено.."
Съвсем се втресох!
Някой правил ли е цв.снимка в Майчин дом? Баракудке, май теб те четох някъде тук, че си правила точно там снимка?
Моля ви, споделете - слагат ли упойка?(ДАНО!)..Казаха ми да отида гладна и жадна..в 14ч. е - айде мога да не ям,няма проблем, ама в тая жега и вода ли не мога да пия до 14.00ч??
Извинявам се ако ви досаждам - по принцип избягвам да пускам теми за щяло и нещяло,и тази от 3 дена мисля дали да я пускам въобще,ама бая ме достраша вече да му се не види,та реших по-добре да ви питам,може пък да прочета някой успокоителен отговор
Благодаря предварително!