0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте моми4ета,
исках да си споделя с вас, че след един ден закъснение и моя надежда че този път е станало, днес сутринта ми дойде.
Както Ви бях писала, на мен от известно време цикъла ми е много оскъден, и миналия месец по време на овулация ходих на гинеколог, прегледа ме  с вагинален ехограф и ми каза че имам нормална овулация с доминантен фоликул 17 -18 мм, и че всичко ми е наред.
Ние правихме секс същия ден и следващия, така се надявах че нещо е станало, но уви.
Все пак остава надежда за следващия и следващия път, докато стане.
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
Re: поредно разочарование-пак ми дойде цикъла?
« Отговор #1 -: Юли 10, 2007, 17:04:32 pm »
Съни, колкото повече "дебнеш" организма си толкова по-зле за теб от емоционална гледна точка. Обичайте се и правете любов (не секс).
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #2 -: Юли 10, 2007, 18:40:21 pm »
Съни, а колко мм ти беше лигавицата по време на Ову.При оскъден цикъл обърни сериозно внимание на това.
« Отговор #3 -: Юли 11, 2007, 10:06:53 am »
здравейте момичета,
благодаря Ви за отзивчивостта, ами вчера погледнах какво ми е написала лекарката за прегледа, фоликул с размери 22 на 18 мм, нормална лигавица и влагалищтна чистота.Kolean да те попитам как се рабира колко мм е лигавицата, с прегледа с вагиналния ехограф ли? И какво е значението на нейната дебелина за забременяването? А исках и да Ви попитам през май като ходих при друга гинеколожка, кочто без да ми назначи изследвания на хормоните ми изписа Урогестан, който аз не започнах да пия, ми изписа още Геритамин и ca, mg и zn.Чудех се дали да не започна да ги пия тях по схема ми ги даде.
още веднъж Ви благодаря
*
« Отговор #4 -: Юли 11, 2007, 10:36:31 am »
Това, че сте видяли доминантен фолику, съвсем не е гаранция, че има овулация. Това се доказва с фоликулометрия, която завършва, когато се види спукан фоликул или задържан такъв.
Геритамин - само преди ову.
Лигавицата трябва да е над 7 мм, за да може да се осъществи имплантация. Мери се при ехографския преглед.
Вманиачаваш се. Нямаш доказан проблем и притесненията ти са излишни.
Обсъди с лекаря си проследяване на ову и евентуално хормонални изследвания.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #5 -: Юли 11, 2007, 16:26:42 pm »
Това, че сте видяли доминантен фолику, съвсем не е гаранция, че има овулация. Това се доказва с фоликулометрия, която завършва, когато се види спукан фоликул или задържан такъв.
Геритамин - само преди ову.
Лигавицата трябва да е над 7 мм, за да може да се осъществи имплантация. Мери се при ехографския преглед.
Вманиачаваш се. Нямаш доказан проблем и притесненията ти са излишни.
Обсъди с лекаря си проследяване на ову и евентуално хормонални изследвания.
Късмет.
Whait моята лигавица последно веднага след доказано Ову беше 7 мм /на 18ти ден/ и Док ми каза, че е тънка за забременяване.Колко трябва да бъде , за да задържи.Аз вече 3-та година
имам точно този проблем.