0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Севда

Бромокриптин
« -: Юли 12, 2007, 09:46:15 am »
Възможно ли е употребата на Бромокриптин да доведе до напълняване
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
Re: Бромокриптин
« Отговор #1 -: Юли 12, 2007, 18:33:38 pm »
здравей да според мен може,моята прятелка го пи и качи 10 кг.незнам дали е от хапчетата,но преди това пи какви ли не за висок пролактин не беше качила и грам.
*
« Отговор #2 -: Юли 12, 2007, 19:07:01 pm »
Севда, тук във форума можеш да намериш двуполюсни мнения за "да" и "не". Всички лекарства, които аз поне знам - бромокриптин, парлодел, достинекс, са бромокриптин по-малко или повече пречистен. Има много мнения, че покачването на кг. е по-скоро от проблем със щитовидната жлеза, но аз лично съм срещала и много мнения, че е от медикаментите. В едно мога да бъда категорична - от 4 месеца съм на парлодел и не съм мръднала и грам. Аз както се досещаш съм на мнение "не".
« Отговор #3 -: Юли 13, 2007, 03:14:41 am »
Разбира се,аз качих 4кг,но не веднага,а когато се натрупа определено количество в организма,чак след 4-5 месец,дори ми пада доста косата и сега полагам много грижи и за нея.По принцип съм на парлодел,който трябва да е по пречистен,но при мен го има този ефект,което незначи че се проявява при всички.Но за каузата се искат жертви :)
« Отговор #4 -: Юли 13, 2007, 10:58:03 am »
Моят отговор, който естествено е субективен е да. Така е и при повечето  жени. Проблемът е ,че обикновено нещата са комплексни и успоредно с него пием и други лбекарства. Казват наистина ,че Парлоделът е малко по-пречистен , но не съм го пилаа много време. Ефектът на напълняването не се получава веднага, а с течение на времето. Аз го бия с малки прекъсвания в началото вече осем години.
Това обаче му е най-малкия кусур.Другите му  странични ефекти са повече от потресаващи, но какво да се прави !
« Отговор #5 -: Юли 13, 2007, 11:30:37 am »
Аз пих бромокриптин около месец, после го смених с Парлодел за около година. Не съм напълнявала от него.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

mu6morok_reni

• *
  • 3
  • скоро ще си имам едно такова сладко ангелче
« Отговор #6 -: Юли 17, 2007, 19:47:48 pm »
Аз пия парлодел от един месец.в същото време се опитвам да отслабна (диета фитнес хапчета)и немога.имам съмнение че не мърдам килограмите заради парлодела.и може би ако не ходя на фитне,и ако не см на диета щях да напълнея.изводът за да не ми влияе парлодела и за да не качвам килограми трябва да съм вечно на диета и във фитнеса(а ако не го пиех можеше и да заслабна малко) :?
« Отговор #7 -: Юли 17, 2007, 22:55:00 pm »
Септември ще станат 2 години откакто пия бромокриптин и не съм мръднала в килограмите. :scale: Не мисля, че от бромокриптина се напълнява, но при всеки е индивидуално и може на други да влияе  :ask: :presi: :veloergo:

*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #8 -: Юли 27, 2007, 17:11:35 pm »
По-скоро се напълнява от това,с което се храним и от неговото количество. Пия бромокрптин вече 3-та година. :)
*
« Отговор #9 -: Юли 27, 2007, 20:59:21 pm »
Аз от 4 месеца съм на Парлодел не съм мръднала от 50 килограма.Моята лекарка ме предупреди за страничните ефекти,но честно казано на тоя етап не усещам нищо по различно от нормалното.
*
« Отговор #10 -: Юли 30, 2007, 16:11:02 pm »
Тава е един от страничните ефекти, описани в листовката на медикамента.Аз го приемам от 6м.,а последните 3м. и друго лекарство ,от което е възможно да се напълнее,въпреки всичко за този период съм свалила 4кг.(с известни усилия, разбира се).
« Отговор #11 -: Юли 30, 2007, 20:10:25 pm »
Не , не се напълнява от bromocriptin...имам колежка която го пие с години и не е мръднала:)