0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

rouzi-anna

Аз съм нова тук ,не съм писала до сега в този сайт само съм чела,за което се извинявам.Искам ако някоя от вас момичета може да даде съвет .Последният ми МС беше на 09.06 ,но този месец на същата дата не ми доиде ,но на 11.07 ми зацапа много леко едно такова кафеникаво течение и то само бих казала че го има само като се забърша с тоалетна хартия .Та значи днес си купих тест и ми излезе и втора чертичка ,много добре забележима ,съвсем леко се различава от първата лентичка .Но ме боли слабо ниско долу корема .Моля ви от сърце кажете дали съм бременна ,ще полудея до понеделник до консултацията .Пишете ми ,моля ви .
« Последна редакция: Юли 13, 2007, 19:02:07 pm от Мели »
Re: Моля за съвет
« Отговор #1 -: Юли 13, 2007, 15:46:54 pm »
Вероятно.
Иди при гинеколкога си, ако има някакъв проблем да се вземат спешно мерки.
Успех.
*
« Отговор #2 -: Юли 13, 2007, 15:56:18 pm »

Rouzi-anna И аз сам като теб.Само че на ми дойде на 11.06 и днес получих леко зацапване.Имах миналата седмица ПМС но отминаха.Мисля да изчакам още 2 3 дни и тогава да направя тест.Предпочитам да не виждам негативен тест.
  :goodluck: :goodluck:
« Отговор #3 -: Юли 13, 2007, 16:01:20 pm »
щом има две черти, значи е станало... много тихичко честито  :D
« Отговор #4 -: Юли 13, 2007, 16:48:10 pm »
 И според мен имаш повод за радост. :goodluck:
*
« Отговор #5 -: Юли 13, 2007, 17:00:28 pm »
Rousi, успокой се, верояно имаш повод за радост. :D За по-голямо успокоение утре можеш да си направиш още един тест за други две още по-хубави чертички.. :D Успех. :goodluck:
И от мен едно тихичко-честито!!! имаш наистина основание да се радваш, просто изчакай ден два и си направи повторен тест за да се успокоиш напълно!
Успех! :crossfingers:

Стискам палци, мила! Дано всичко е наред, успех! :bighug: :goodluck:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Аз съм нова тук ,не съм писала до сега в този сайт само съм чела,за което се извинявам.Искам ако някоя от вас момичета може да даде съвет .Последният ми МС беше на 09.06 ,но този месец на същата дата не ми доиде ,но на 11.07 ми зацапа много леко едно такова кафеникаво течение и то само бих казала че го има само като се забърша с тоалетна хартия .Та значи днес си купих тест и ми излезе и втора чертичка ,много добре забележима ,съвсем леко се различава от първата лентичка .Но ме боли слабо ниско долу корема .Моля ви от сърце кажете дали съм бременна ,ще полудея до понеделник до консултацията .Пишете ми ,моля ви .

Сега ще ти кажа тихичко ЧЕСТИТО! :DИзчакай 10 дневно закъснение и веднага на лекар за да те видят.Стискам палци ! :D
*
Щом имаш болки,пий но-шпа и ... късмет!
Пиши какво става.