0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ужасни болки?
« -: Август 29, 2005, 13:35:48 pm »
Здравейте, момичета! вчера ми беше 21 ден, върнах се от море с леко течение и доста ми се ходеше да пишкам целия ден, но не е цистит. Пробвахме да правим секс и ужасно много ме болеше ниско долу и отвътре, това не ми се беше случвало..... страшно силна пронизваща болка.... пих болкоуспокояващо и ми мина след 1 час.... от какво може да е според вас? Сега ми няма нищо
*
Ужасни болки?
« Отговор #1 -: Август 29, 2005, 13:46:01 pm »
Кристиана,причините може да са много и каквото и да предположим най-сигурния начин си остава да отидеш на лекар.След един обстоен преглед ще ти кажат каква е причината и какви мерки трябва да се вземат за да не се повтори.
Хайде записвай час при лекар и отивай, че с тези работи шега не бива.
Стискам палци всичко да е наред!
Успех
*
Ужасни болки?
« Отговор #2 -: Август 29, 2005, 14:28:35 pm »
Кристианна, отиди веднага на лекар. Причините наистина може да са много и тук можем само да гадаем.
Стискам ти палци да не е нещо сериозно.

П.П. А как разбра, че не е цистит без да си ходила на лекар и изследвания?
Ужасни болки?
« Отговор #3 -: Август 29, 2005, 15:35:04 pm »
Имала съм цистит преди около година и вече зная какви са симптомите.
*
Ужасни болки?
« Отговор #4 -: Август 29, 2005, 16:01:58 pm »
Все пак те съветвам лекар да игнорира тази възможност.
Имала съм 2 пъти цистит - първия с ужасни болки при уриниране, а втория - просто имах лек дискомфорт - както виждаш, може да бъде различно.
Ужасни болки?
« Отговор #5 -: Август 29, 2005, 16:07:55 pm »
Цветенце, благодаря за съвета!
*
Ужасни болки?
« Отговор #6 -: Август 29, 2005, 16:58:19 pm »
Няма защо :)
Надявам се наистина да не е е сериозно.
Ако си от Сф и все пак лекар каже, че трябва да пуснеш стерилна урина, мога да ти препочам лаборатория, където са големи професионалисти. Аз първия път напатих от една частна лаборатория, където не бяха особено коректни.
Ужасни болки?
« Отговор #7 -: Август 29, 2005, 16:59:47 pm »
Не съм от София, но ходя там на лекар. Така че ако се наложи ще се възползвам  :)  Благодаря
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Ужасни болки?
« Отговор #8 -: Август 29, 2005, 19:40:58 pm »
Да си кажа моето мнение /както знаете не съм лекар/, но съм изпитвала такива симпотоми - вагиноза, най-вероятно, мила, и лепнала някоя инфекцийка. Върви на лекар да ти направят микробиология с антибиограма на влагалищен секрет.
Ужасни болки?
« Отговор #9 -: Август 29, 2005, 22:21:11 pm »
Здравей Кристина, и на мен ми се е случвало да имам подобна болка, но не са ми откривали нищо сериозно, а ходя доста често на доктор, поради извесни проблеми със забременяване. Най-добре иди на чичо доктор и той ще ти каже най - точно какво ти има.
*

Iggiberry

Май е за добро...
« Отговор #10 -: Август 31, 2005, 12:16:45 pm »
Хм, казваш, че е било на 21-ия ти ден...

... и че пишкаш често...

...Купи си тест! При мен беше така.... адски болки след сексуален контакт в първите дни след като съм забременяла!
Ужасни болки?
« Отговор #11 -: Август 31, 2005, 17:09:28 pm »
Уви, но не съм бременна, бях на лекар, имам възпаление на влагалището и бяло течение следствие от морето. Взеха ми секрет за изследване и ми дадоха етерично масло за вагинални промивки. ЩЕ имам резултат от изследването в петък.