0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

въпрос
« -: Август 30, 2005, 07:57:53 am »
здравейте
имам следния въпрос
По принцип цикъла ми е 5 дена .От два месеца насам стана 3 :? и то доста по слаб в сравнение с нормалния ми цикъл,който съм свикнала да имам.На всичкото отгоре и последния път имах 4 дена преди мензиса леко кафяво течение (по 3-4 капки на ден)На какво може да се дължи това.Предния месец пих дуфастон ,но по предния нищо не съм пила което ме кара да мисля че дуфастона няма пръст в тази работа.Моля ви дайте мнение
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
въпрос
« Отговор #1 -: Август 30, 2005, 08:02:35 am »
Миналата година и аз имах такова смущение, но след 3-4 цикъла се изчисти. Тогава гинеколожката която посещавах каза, че най- вероятно имам някакво смущение на хормоните, но не е нищо опасно. Иначе краткият и оскъден цикъл по принцип говори за ановулаторен такъв, но едва ли си имала 2 поредни такива.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
въпрос
« Отговор #2 -: Август 30, 2005, 09:35:53 am »
Веси, най-добре е да отидеш на лекар, ако се налага да пусне хормони той ще прецени. Аз при всяка аномалия в цикъла си тичам на преглед.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]