0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ronita

Пълна мистерия
« -: Август 30, 2005, 10:31:52 am »
Здравейте момичета  

За първи път пиша тук. От 3 месеца със съпруга ми опитвахме да си направиме бебче и сега на 4-тия месец цикъла ми закъсня няколко дни..  Направих си тест Sure check, и към 15-тата минута се появи много бледа, почти въображаема втора чертичка... беше на 3-тия ден от закъснението ми. На 4-тия си направих Dbest, напълно отрицателен, на 5-тия пак Dbest, пак отрицателен, на шестия, пак направих Sure check и още на втората минута се появи втора чертичка, пак по бледа, но доста по видима от първия път  Изтичах с теста в аптеката и аптекарката каза че за нея теста бил положителен, нямало никакво съмнение.. До тук добре, но за по-сигурно реших да си направя и кръвен тест. Вчера (на осмия ден от закъснението) отидох в бившата Тина Киркова и ми направиха изследване за чхг, след 2 часа се обадих и ми казаха че е отрицателно, че няма бременност 8O нивата били 0.0  8O Това съвсем ме побърка  :evil: Чудя се възможно ли е да е станало някаква грешка, и от къде ми дойде този положителен резултат на Sure check-а?!? На всичкото отгоре все още не ми идва, вече е девети ден! Моля ви кажете ми на някоя от вас случвало ли се е нещо подобно? Какво се оказа? Има ли смисъл да си правя повече тестове? Благодаря ви предварително!
*
Пълна мистерия
« Отговор #1 -: Август 30, 2005, 11:02:01 am »
Здарвей Ронита,
ами много странно и май най- дорбе да се консултираш с лекар. Стискам палци да не е фалшива тревога и в клиниката да са се объркали :lol:
Успех
*

Anonymous

Пълна мистерия
« Отговор #2 -: Август 30, 2005, 11:06:49 am »
Здравей, Ronita, мисля, че най - добре отиди на доктор, които да те погледне на видеозон и тогава 6те се установи за6то ти закъснява. Има хиляди причини да не ти идва цикъла. Не ми се е случвало такова нещо до сега, но съм чувала и др. подобни истории, само че теста е отрицателен, а всъщност има бременост, но това може да го установи лекар. Успех
*
Пълна мистерия
« Отговор #3 -: Август 30, 2005, 11:18:12 am »
Ронита, били ли са ти Прегнил? Той може да доведе до фалшив положителен тест. По принцип при мен SureCheck показа много бледа, при кръвен същия ден около 20.
А нищо чудно в лабораторията да ги е напекло слънцето и да са объркали нещо, а в действителност да си бременна  :D  Дано е така.
Отиди на лекар да те прегледа и насочи към изследвания, каквито прецени!
*

Ronita

Пълна мистерия
« Отговор #4 -: Август 30, 2005, 11:26:28 am »
Не, не са ми били Прегнил, нито някакви други лекарства. И за това ми е толкова странно всичко, очевидно има някаква грешка, но дали е в теста или в лабораторията, никой не знае  :(  Защо ми трябваше да го правя този кръвен тест и аз не знам.. уж се надявах да внесе повече яснота, а от още по-объркано стана. Утре сутринта ще взема да си направя още един домашен тест, и ако пак има втора черта ще ходя в някоя друга лаборатория да повторя кръвния тест. Бихте ли ми препоръчали някоя надеждна?
*
Пълна мистерия
« Отговор #5 -: Август 30, 2005, 11:31:13 am »
Добре де Ронита, защо ще даваш още пари за тестове и кръвни проби?Отиди направо на лекар които да внесе яснота по въпроса.Това е само съвет разбира се
Пълна мистерия
« Отговор #6 -: Август 30, 2005, 11:58:42 am »
И според мен е по добре да отидеш на лекар. Какъв е смисъла да правиш тестове , като са доста противоречиви , единият показва едно, другият друго, най добрия начин е видеозон. Поне ще си сигурна.
*
Пълна мистерия
« Отговор #7 -: Август 30, 2005, 15:30:34 pm »
отивай на лекар!
случвало ми се е Shure Check с мн бледа втора черта. Лекарят ми потвърди бременност!
Дано!!!
*

Ronita

Пълна мистерия
« Отговор #8 -: Август 31, 2005, 11:42:33 am »
Благодаря на всички за отговорите  :)
Ето какво стана, днес си напражих още един тест Sure Check и е напълно положителен!!! Втората черта се появи още на първата минута и стана доста наситена, почти като втората  8O. А и днес ми е десети ден от закъснението, и нямам никакви признаци като да ми идва. Само гърдите ме болят ужасно  :( Вече започвам да си мисля че е станало грешка с кръвния тест. Там ми казаха че чхг-то ми е 0.0, ама тогава от къде се появява тази втора черта ?!? Моля ви кажете кога най-рано мога да отида на преглед с ултразвук, само че този обикновения, не вагинален, защото ме е страх от него  :(
Пълна мистерия
« Отговор #9 -: Август 31, 2005, 12:25:27 pm »
Цитат на: Ronita
Благодаря на всички за отговорите  :)
Моля ви кажете кога най-рано мога да отида на преглед с ултразвук, само че този обикновения, не вагинален, защото ме е страх от него  :(

Защо те е страх от вагиналния? Той не хапе :)
*

Anonymous

Пълна мистерия
« Отговор #10 -: Август 31, 2005, 12:29:53 pm »
Цитат на: delfin4e

Защо те е страх от вагиналния? Той не хапе :)

Ами страх ме е... не знам защо... ако няма никакъв друг начин ще отида и на такъв, но все си мисля че и обикновения е достатъчен. Когато бях бременна с дъщеря ми не са ме гледали с вагинален само с обикновен, и още на първия преглед видяха как и тупка сърчицето  :) Само че не мога да си спомня в коя седмица бях тогава  :roll:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Пълна мистерия
« Отговор #11 -: Септември 01, 2005, 17:30:22 pm »
била си минимум в 8-мата...
вагиналният ултразвук е напълно безвреден и дава много по-ранна диагностика, отколкото коремният.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!