Здрасти, Таня,
Едва ли ще мога да изкажа компетентно мнение по твоя случай, но искам да ти споделя, че и при мен ситуацията е подобна.
На 26.08 точно 7 дни след ову, установено с видеозон и на 24 ден от цикъла /моят е по принцип 32-35 дни/, имах няколко бледо кафяви бежави капки, които продължиха два дни. Не смеех да си помисля, че може да е имплантационно зацапване
и на третия ден, в неделя, на 28.08 от сутринта ме почнаха много силни болки и "истински" мензис, чак ми прилоша от болката. И така два дни. От вчера вече ми текат само по 1-2 капки, ама червени. То при мен си е болезнен мензиса, ама този път много ме боля и беше много обилен, ама 2 дни. После както ти казваш почти спря.
Температурата ми откакто ми дойде е между 36.7 и 36.9 и аз също си мисля, че е много висока. Ама пък аз не съм я следила предните месеци и не знам, дали пък при мен не е нормално да си е такава по време на цикъл. Освен това от 28.08 пия и ампицилин за лечение на ентерококи, та може и това да е причината за по-високата температура.
И аз като тебе съм паника, но си мисля, че може би тези разстройства на цикъла се получават от някакво временно разстройство на хормони, знам ли?
Надявам се това да е нещо временно и да не е индикатор за някакъв проблем при теб. Единственото, което мога да те посъветвам е да си следиш следващите 1-2 цикъла и ако пак забележиш нещо необичайно да отидеш на лекар.
Извинявам се, че стана толкова дълго обяснението ми, а не можах да ти помогна кой знае колко.