0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Обилно кръвотечение
« -: Август 30, 2005, 11:59:08 am »
Вчера ми дойде :( Ама с това вече свикнах. Всикчо беше нормално в началото - по-слабо, обаче следобяд и вечерта беше кошмар. Особенно през ноща :( - имах много обилно кръвотечение. До сега чак толкова обилно не ми се беше случвало.Страх ме е

БТ варира между 36.8 - 36.9 през последните 5 дена, като вчера беше 36.9, а днес вече е 37.1

Страх ме е, защото усещам и гадене сутрин, боляха ме гърдите, но вече спряха. Довечера ще си купя тест :( Стискайте палци да е много отрицателен :(

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
Обилно кръвотечение
« Отговор #1 -: Август 30, 2005, 12:05:17 pm »
Когато правих първата стимулация с Клостил моя цикъл беше така, обилен и БТ стоеше по висока, бях се притеснила че може да има задържан фоликул, но слава богу всичко беше наред. И при тебе ще е наред, не се притеснявай.
*
Обилно кръвотечение
« Отговор #2 -: Август 30, 2005, 14:02:50 pm »
За съжаление при мен случая няма да е такъв. Не съм пила никакви хапчета този месец. :(

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Обилно кръвотечение
« Отговор #3 -: Август 30, 2005, 15:04:44 pm »
Не се притеснявай, всичко ще е наред.
Обилно кръвотечение
« Отговор #4 -: Август 30, 2005, 16:58:40 pm »
Таня за какво ще го правиш този тест. Ако е отрицателен хубаво, ами ако е положителен - само да го мислиш ли?! Какво е било и защо е станало така?!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Eli__

Обилно кръвотечение
« Отговор #5 -: Август 30, 2005, 19:57:22 pm »
Нещо не загрявам защо трябва да правиш тест,след като ти е дошло? 8O Може би аз не съм в час,но при мен също име гадене,болки е гърдите,главоболие и т.н.+много силно кръвотечение по време на цикъл.Това не е ли просто /почти/ нормален цикъл.Току що ми се случва дори... :cry:  :cry: ПАК ! :balk_145:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Обилно кръвотечение
« Отговор #6 -: Август 30, 2005, 21:10:47 pm »
Ами защото може да е имало бременност, която е загинала, да не може да се изчисти самостоятелно и да се наложи кюртаж!
Често срещано!
*
Обилно кръвотечение
« Отговор #7 -: Август 31, 2005, 08:54:21 am »
Lali ме е изпреварила.
Точно за това исках да направя тест и той да е отрицателен. Изплаших се, че може да е имало нещо. А разбира се ако имаше, трябваше да посетя доктор и то веднага.  

Ели - при мен такива менструации като тази сегашнта са ненормални, за това така се шашнах. Имала съм обилни кръвотечения, но пък чак толкова ........

Отчитам се, резултата от теста е отрицателен  :D и вече съм много по-спокойна.

*
Обилно кръвотечение
« Отговор #8 -: Септември 01, 2005, 10:19:36 am »
Най-вероятно се тревожа свръх излишно, но искам да споделя, за да се поуспокоя ..... (ама съм голяма паника май ;) )

След отрицателния тест, всичко уж си беше наред. Обаче един фактор остана непроменен - БТ - не иска да се понижава.

Започвам малко по-отдалече:

Този месец овулацията е била покрай сватбата на сестра ми, когато бях зарязала термометъра за няколко дена, така че не знам със сигурносъ кога е била.

На ден 26 от предишния цикъл БТ започна да се понижава
26 ден – 36.9
27 ден – 36.9
28 ден –
29 ден – 36.8

До тук всичко е абсолютно наред – никакви надежди и очаквания.

1 ден – 36.9
2 ден – 37.1
3 ден – 37.15
4 ден (днес) – 37

Вчера правих тест, както знаете и то отрицателен. Притеснява ме тази БТ (добре че днес падна малко). Гърдите не ме болята, само леко ме сърбят. Сутрин ми е като в мъгла – странно се чувствам. А за допълнение след обилното кръвотечение първия и втория ден, след това рязко намаля и съсиреците изчезнаха (но това не е толкова странно, защото по принцип при мен след 4 ден е така).

Извинявайте че Ви занимавам с моите най-вероятно неоснователни тревоги, ама съм от порода “паника”.

Обилно кръвотечение
« Отговор #9 -: Септември 01, 2005, 11:44:24 am »
Здрасти, Таня,

Едва ли ще мога да изкажа компетентно мнение по твоя случай, но искам да ти споделя, че и при мен ситуацията е подобна.

На 26.08 точно 7 дни след ову, установено с видеозон и на 24 ден от цикъла /моят е по принцип 32-35 дни/, имах няколко бледо кафяви бежави капки, които продължиха два дни. Не смеех да си помисля, че може да е имплантационно зацапване :roll: и на третия ден, в неделя, на 28.08 от сутринта ме почнаха много силни болки и "истински" мензис, чак ми прилоша от болката. И така два дни. От вчера вече ми текат само по 1-2 капки, ама червени. То при мен си е болезнен мензиса, ама този път много ме боля и беше много обилен, ама 2 дни. После както ти казваш почти спря.
Температурата ми откакто ми дойде е между 36.7 и 36.9 и аз също си мисля, че е много висока. Ама пък аз не съм я следила предните месеци и не знам, дали пък при мен не е нормално да си е такава по време на цикъл. Освен това от 28.08 пия и ампицилин за лечение на ентерококи, та може и това да е причината за по-високата температура.

И аз като тебе съм паника, но си мисля, че може би тези разстройства на цикъла се получават от някакво временно разстройство на хормони, знам ли?
Надявам се това да е нещо временно и да не е индикатор за някакъв проблем при теб. Единственото, което мога да те посъветвам е да си следиш следващите 1-2 цикъла и ако пак забележиш нещо необичайно да отидеш на лекар.

Извинявам се, че стана толкова дълго обяснението ми, а не можах да ти помогна кой знае колко.