0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Въпрос за семенната течност
« -: Юли 18, 2007, 18:20:35 pm »
  Момичета,може би въпросът ми е глупав,но ми се иска да разбера нещичко.Ако мъжът има проблеми със сперматозоидите,това оказва ли влияние на вида на семенната течност.Искам да кажа,например течността е много гъста,но ако има някакъв проблем,тя става ли по течна и има ли някакви признаци които да подсказват ,че има проблем?
 Пак се извинявам за въпроса   :oops: .  Благодаря ви!
*
Re: Въпрос за семенната течност
« Отговор #1 -: Юли 18, 2007, 18:52:58 pm »
Аз съм забелязала, че когато е с опален цвят (жълтее) има много мъртви  :sperm2:.
Мели е най-компетентната тук и ми е казвала, че по цвета не може да се определи нищо.Само врачките могат. За гъстотата е относително.

« Отговор #2 -: Юли 26, 2007, 13:10:03 pm »
интересно ми как изглежда сперма с възможно най-добри показатели и сперма на пациент с диагноза азооспермия
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #3 -: Юли 27, 2007, 14:52:53 pm »
По вида на еякулата може да се каже твърде малко, макар при азооспермия да е прозрачен. Затова се прави спермограма, излишно е да се гадае.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу