0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

miumiu

Въпросче
« -: Август 30, 2005, 14:38:30 pm »
Здравейте момичета,

от известно време влизам във форума и научих доста неща от вас! бих искала да се посъветвам с вас - от 4 месеца правим сериозни опити с мъжа ми - но нищо. цикълът ми е доста нередовен - този месец ми закъсна с 16 дни но имах здравословен проблем /отстраняваха ми бенки по кожата/ та се бях доста притеснила и закъсненито го отдавам на това. Преди месец бях на преглед и ми казах че всичко е ок - точно бях в ову. Дали да отида пак на лекар? Имам ли основания за сериозна притеснения?
Ще се радвам ако ме посъветвате неща

Благодария ви мили момичета
*
Въпросче
« Отговор #1 -: Август 30, 2005, 14:40:49 pm »
4  месеца = 4 опита

Рано е още да се притесняваш за каквото и да било

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
Въпросче
« Отговор #2 -: Август 30, 2005, 14:44:29 pm »
Ако само от 4 месеца се опитвате е рано за притеснения.Трябва да мине поне една година за да се говори за проблемно забременяване.Така че споко засега :lol:  А за това че не ти е редовна М може да се консултираш с лекар и ако той прецени че е необходимо да ти пуснат едни изследвания.
Моят съвет е засега да не се обременяваш психически - минало е много малко време за да се говори за проблем.
Хайде стискам палци да не се задържиш тук :lol:
Успех