0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

test
« -: Август 31, 2005, 08:20:36 am »
Az pak se izviniavam 4e pisa na latinica no PC to mi pak nesto .... :oops:
moiat vypros e slednia.3-4 meseca si pravia test za OVU(6-7 dena) no vinagi maj ne olu4vam momenta.Rezultata e edna 4erti4ka.
Tozi mesec resih da zapo4na po rano s testovete i v4era mi pokaza wednaga dwe 4erti4ki no vtorata bese leko po bleda ot pyrvata -ne s tolkova nasiten 4erven cviat ,a leko rozoveesta.
Molia vi poglednete mi i grafikata i kajete spored vas polojitelen li e bil i li otricatelen.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
test
« Отговор #1 -: Август 31, 2005, 09:12:30 am »
Веси, все още няма овулация- температурата няма спад. Мисля, че скоро ще настъпи щом ти се е появила втора черта, нали знаеш че двете трябва да са еднозначни по оцветяването. Късмет!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
test
« Отговор #2 -: Август 31, 2005, 09:16:43 am »
Направи днес пак!
test
« Отговор #3 -: Август 31, 2005, 10:55:16 am »
днес пак направих и резултата е пак втора черта но този път по бледа от вчера но доста добре забележима и се появи малко по-късно отколкото тази вчера,която се появи веднага заедно с първата
*
test
« Отговор #4 -: Август 31, 2005, 11:18:31 am »
Ами сложно, не знам честно кога е имало и дали е имало. Отбележи си ги в календара вчера и днес като положителни, а в забележка пиши, че линията е била по-бледа от контролната, за да го знаеш и да е по-коректно. Пък ще го засечем с темпратурата, утре вдругиден трябва да почне да се вдига. И при мен като правих сутрин бяха такива бледи чертите, та не знам имало ли е нямало ли е. Чела съм, че отчитали в ранния следобед най-точно - като не си пила поне 2-3 часа преди тва вода, но все пак зависи от конкретната марка тестове де.
*
test
« Отговор #5 -: Август 31, 2005, 11:52:10 am »
Здравей!

Щом се е появила втора черта, макар и бледа, значи овулацията приближава и ще бъде в следващите дни. Затова продължавай да правиш тестове всеки ден.
Предполагам, че знаеш, че тестовете за овулация се правят всеки ден в следобедните часове (между 16 и 20 часа), като е хубаво да се правят по едно и също време. Избираш си един час и само в него правиш теста. Важно е, два часа преди да направиш теста, да не си ходила до тоалетна.
Така, докато двете черти станат с еднакво наситен цвят или даже втората черта е по-силно оцветена от контролната. Тогава можеш да бъдеш сигурна, че овуто ти предстои в близките 24 до 48 часа.

Успех!
test
« Отговор #6 -: Август 31, 2005, 13:06:19 pm »
ОК  Мерси на всички
продължаваме тестуването за сега :wink: