0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

толкова много страхове
« -: Юли 20, 2007, 15:54:41 pm »
преди да ви открия ми беще супер самотно,благодарение на про4етеното тук,разбрах доста неща,не писах до сега,просто,защото вси4ко ве4е е написано,болката от неуспеха,надеждата,о4акването...Самотно ми е ,сама сьм в момента,в о4акване сьм,трябва да ми доиде на 26.07.Естествено правих тест,естествено отр.,естествно е много рано.Това което изпитвам не е вьображение,едвам стоя от болки в крьста,особено сутрин и ве4ер, гьрдите ми са толкова 4увствителни,4е сутиените си стоят в шкафа.Знам 4е трябва да 4акам,но януари бях болна от токсоплазмоза,имах ниски тромбоцити...вси4ки лекари при които ходих бяха на мнение,4е тялото ми само 6те се справи,и 4е дори ако забременея има на4ини вс. да е ок.После ми откриха изменение на тьканта на шииката,благодарение на един прекрасен док.в Пловдив,вьпреки 4е сьм от Софето,този проблем поне за сега е овладян.ИИИИ така,знам трябва да 4акам.При мен не6тата никога не стават лесно,виждам 4е не сьм единствена.Това ме кара да се 4увствам по малко сама и по малко истери4на.Сега това сигурно ще ви накара да ми се присмеете,добронамерено надявам се ,но АЗ МИСЛЯ 4Е СЬМ БРЕМЕННА!знам как зву4и,за това го споделям само с вас.Заради вси4ко което се слу4и изминалата отвратителна зима,се притеснявам 4е ако не ме льже инстинкта,колкото по рано разбера това ,толкова по голям е шанса.И знам какво казва разума 4АКАИ!!!!Благодаря на тези които ще намерят време да про4етьт това,благодаря ви ,4е ви има.Маи стана прекаленооо дьлго,но трябваше да се представя някьк.И успех!
*
Re: толкова много страхове
« Отговор #1 -: Юли 20, 2007, 16:15:19 pm »
Привет,дано всичко при теб е наред,миличка,колкото до това че е рано ще ти кажа нещо (както би могла да предположиш тук няма много вярващи в Бог)но Оня от горе си знае работата.Късмет!
« Отговор #2 -: Юли 20, 2007, 16:40:11 pm »
Привет и от мен:) Желая ти много късмет, кураж и спокойствие и всичко да е наред!
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #3 -: Юли 20, 2007, 19:03:37 pm »
 :welcome: kolkins! Вярвам, че рано или късно хубавите неща се случват и ти ги пожелавам от сърце! Бъди здрава, имай късмет и...още малко търпение!  :wink: Ще чакаме да се похвалиш скоро в темата за +++ резултата  :bighug:

« Отговор #4 -: Юли 20, 2007, 19:22:04 pm »
много много ви благодаря,заминавам до понеделник,надявам се да се разсея малко.и пак благодаря!!!!! :D
*
« Отговор #5 -: Юли 20, 2007, 19:59:47 pm »
Аз мисля, че когато човек вярва и желае нещо много силно не може да НЕ стане.Вярвам и се надявам заедно с теб.Стискам много палци!!!!!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #6 -: Юли 21, 2007, 08:04:37 am »
Добре дошла и от мен  :D
Пожелавам ти много скоро да се похвалиш с най-прекрасната новина

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #7 -: Юли 21, 2007, 09:18:18 am »
Добре дошла и от мен.Мила пожелавам ти в най-скоро време да се похвалиш с  :bfp:.Искам да  знаеш ,че този  форум наистина променя хората.Когато аз  го открих  се чуствах като  непълноценен човек,но благодарение на момичета се взех в ръце продължих лечението си ,направих  две лапараскопии.събудих се от дългия кошмар  ,стегнах се взех си държавния изпит,от  понеделник сменям и работата си,с по-добре платена и всичко това за една година,благодарение на тези прекрасни момичета,наистина те ми дадоха сили и ме промениха.Бъди  и ти с нас,споделяй тук ,плачи с нас  и се радвай с нас,а когато  успееш поткрепяй :bighug: момичетата ,който  все още не са  успели.
« Отговор #8 -: Юли 21, 2007, 09:31:04 am »
Привет и от мен! Стискам палци и дано скоро да се похвалиш  :bfp:
:bighug: :bighug: :bighug:

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #9 -: Юли 21, 2007, 14:29:32 pm »
Добре дошла мила и дано не се задаржиш дълго,успех ти желая от сърце и бъди оптимист това много ще ти помогне,успех.
*
« Отговор #10 -: Юли 21, 2007, 19:22:44 pm »
здравей мила.понякога шестото чувство не ни лъже,стискам ти палци и знам че ще стане.скоро да се похвалиш. :bfp1: :fridge: