0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните - 7 част
« Отговор #180 -: Август 03, 2007, 15:32:53 pm »
Урината обикновена ли е или стерилна?

обикновена
*
« Отговор #181 -: Август 03, 2007, 16:17:08 pm »
за левкоцитите не се притеснявай, нормално е да са повечко

« Отговор #182 -: Август 03, 2007, 16:24:07 pm »
За да се успокоиш можеш да направиш стерилна или да повториш обикновената - аз бях попаднала в един порочен кръг - три пъти давам обикновена и резултатите са лоши - левкоцити, бактерии, белтък, след нея стерилната - абсолютно чиста. Четвъртата обикновена най-накрая беше чиста. Не знам как я изследват обикновената, но явно нещо не е съвсем наред.
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #183 -: Август 03, 2007, 22:21:58 pm »
Sia, за жалост не разбирам много от изследвания, но много се надявам всичко да се окаже наред при изследване на стерилна урина!  :crossfingers:
Момичета, имам и един въпрос - колко време продължава чунствителността и болките в гърдите по време на бременността. Аз до вчера трудно свалях сутиена, защото беше...доста неприятно. Днес като че ли не е така. Не знам да се зарадвам или да се притеснявам от този факт  :balk_113: Ще съм ви благодарна за всяко инфо!  :bighug:

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #184 -: Август 03, 2007, 22:31:19 pm »
Sia, за жалост не разбирам много от изследвания, но много се надявам всичко да се окаже наред при изследване на стерилна урина!  :crossfingers:
Момичета, имам и един въпрос - колко време продължава чунствителността и болките в гърдите по време на бременността. Аз до вчера трудно свалях сутиена, защото беше...доста неприятно. Днес като че ли не е така. Не знам да се зарадвам или да се притеснявам от този факт  :balk_113: Ще съм ви благодарна за всяко инфо!  :bighug:

Лара, при мен гърдите не са били симптом при бременността. Не разбирам какво те притеснява? Всичко с теб и бебето ще е наред, не се тревожи, и ако можеш да спреш да търсиш симптоми,защото така допълнително ще се шашкаш!  :bighug: Не знам как да иначе да ти помогна.

Сия, и аз не съм супер компетентна, мила. Пусни стерилна урина. И на мен онзи ден ми откриха бактерии и пуснах стерилна. Иначе и аз знам за левкоцитите, че било нормално да са повечко при нас, както и хемоглобина примерно да е по-нисък. Моят например си стои на 108.  :bighug:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Lara

• 507
« Отговор #185 -: Август 03, 2007, 23:23:23 pm »
Благодаря ти, Каси! Обешавам да се постарая!  :wink: Имай хубава вечер!  :bighug:

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #186 -: Август 04, 2007, 00:03:59 am »
Lara, мен гърдите ме боляха доста време и около месец всяка сутрин проверявах има ли го още този симптом, болката ме караше да се чувствам по-спокойна :)
През този начален период имаше дни, в които не усещах нищо - нито болка, нито напрегнатост и това ме притесняваше. Естествено, всичко беше наред, както ще е и при теб :D

Лосион за стрии - използвах на Кокона майка за бюст и  за корем (има го в аптеки Ремедиум) и крем за тяло на Collagena (http://www.hubava.net/default.php?cPath=17) с високо съдържание на колаген.
И от трите съм доволна, имам само по една стрия от двете страни на ханша, които се появиха деветия месец. Тогава май вече ме беше домързяло да се мажа, въпреки, че знаех, че този период е най-стийообразуващ (не че има такава дума :wink:).

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Lara

• 507
« Отговор #187 -: Август 04, 2007, 11:35:56 am »
Благодаря ти, Ultra! Дано! Имай прекрасен и истински ден!!!  :beach1:

*
« Отговор #188 -: Август 04, 2007, 17:53:46 pm »
Кискотката, ето какво е написала Уайт по-горе в същата тема:
Аз бях на ФМ в 11 г.с. при Мазнейкова. Гънка - 0.8 мм. Каза ми, че над 3.5 мм е притеснително. Всичко е наред, Нахита.
БХС се прави в 15-16 г.с. в Майчин дом.

Назад в темата има и още коментари за нухалната транслуценция. Ти къде прави феталната морфология и не ти ли обясниха по-подробно за размерите?
*
« Отговор #189 -: Август 04, 2007, 18:01:45 pm »
Аз сега се замислих да не би да ми е казала 0,4 а аз да съм чула 4мм. Но страшно съм притеснена в момента. Ще и звънна и ще се разберем. Дано аз да съм в грешка
*
« Отговор #190 -: Август 05, 2007, 12:05:29 pm »
Слава богу при мен е грешката. Само се притесних излишно. Прияен ден ви желая  :D
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #191 -: Август 06, 2007, 17:51:03 pm »
Здравейте на всички!
Нямам търпение да споделя с вас как мина прегледа при доктора!
Нашите мъже са вече по 1,900кг и 1,800кг и се чувстват(според доки) много добре!
за 3седмици са наддали с по 0,500кг.,и отговарят на 33г.с. 8O. За разлика обаче, майка им не е мраднала и грам :wink:.
Та така, дебелееем :lol:.
Целувки и гушки на всички. :bighug:[/color]
« Отговор #192 -: Август 06, 2007, 17:55:42 pm »

за 3седмици са наддали с по 0,500кг.,и отговарят на 33г.с. 8O. За разлика обаче, майка им не е мраднала и грам :wink:.

e, какво по хубаво от това  :D
Тия вълшебства да споделиш после как стават. :wink:
Аз пък днес паднах и така се разплаках на улицата, като най-безпомощния човек.
Много съм стресната. Утре съм на лекар и се надявам всичко да е наред.
Стискайте ми палци, моля ви  :flower:
Хубава и весела седмица на всички  yahoo_17
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #193 -: Август 06, 2007, 17:59:50 pm »
Диде, как падна бе душата? Внимавай!
Успокой се, всичко ще е наред утре.
Стискам :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #194 -: Август 06, 2007, 18:04:31 pm »
Мечето, много се радвам за твоите мъже. Добре растете  :lol: аз моите ще ги видя в четвъртък и нямам търпение.  :D
Дидка, стискам палци всичко да е наред с теб! И вярвам че ще е така!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Lara

• 507
« Отговор #195 -: Август 06, 2007, 18:44:10 pm »
Дидка, стискам палци! Всичко ще е наред! Ще видиш!  Сега просто се успокой... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Мечето, че вие сте вече направо големи мъже  :wink: Браво на вас!  :bighug:

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #196 -: Август 06, 2007, 19:40:58 pm »
Диде, и аз бях падала като бременна, но освен уплахата - нямаше нищо сериозно. Моята лекарка ми каза, че бебетата са добре добре защитени по принцип и ако няма директен удар по корема, да има рана или нещо подобно, просто няма опасност за тях. Всичко ще е наред, ще видиш!!!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #197 -: Август 06, 2007, 20:23:05 pm »
Диде,
и аз като бях бременна паднах. Бях в 5 месец някъде, когато пресичайки улицата стъпих накриво и паднах, удряйки се на бордюра. Примрях от болка и притеснение, после ми стана смешно как се изръсих с цялата си тежест.
Нищо ми нямаше - бебетата наистина са много добре защитени. Природата се е погрижила за всичко!
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #198 -: Август 06, 2007, 21:02:06 pm »

e, какво по хубаво от това  :D
Тия вълшебства да споделиш после как стават. :wink:
Аз пък днес паднах и така се разплаках на улицата, като най-безпомощния човек.
Много съм стресната. Утре съм на лекар и се надявам всичко да е наред.
Стискайте ми палци, моля ви  :flower:
Хубава и весела седмица на всички  yahoo_17
Диде, мила, първо, както момичетата са ти казали няма за се притесяваш, бебчето/та са си ок, мама им само леко ги е пораздрусала :balk_104:.
А за номера как става с кг-те, миии...незнам. Но дори да не беше така, не ми пука, защото искам само те да са здрави, нии после тепърва ще слабеем и хубавеем :balk_95:
*
« Отговор #199 -: Август 06, 2007, 21:25:41 pm »
Диде ,да те успокоя малко като бях в 5 та г.с. така се израсихх по сталбите в ка6ти от горе до  долу 4ак  8O а те са 25 сталби смятаи как сам се таркаляла и рев ,викам "ся провалих пак работата" :?,мажа ми тои така ми се накара дето не сам внимавала ,но на6ите сталби по принцип са страмни4ки и така се бях упла6ила ,но слава богу вси4ко си бе6е наред ,стискам палци да няма ни6то обезпокоетилно
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....