Mesko106,едната снимка ни е в раздела с писмата .Едно бебе, което чете списание, нещо което си правим редовно и двете заедно, а другата е във фотогалерията "Първи стъпки" Габриела- едно слънчице, което многооооо се усмихва.
Мини, споко щом аз оживях след захранването и ти ще се справиш.Сега осъзнавам колко тежък случай съм била с една седмица четене нон стоп за занхранване и накрая като се тръшнах на 1 голям рев и казах, че ще си ядеме само мляко, ама то не било толкова страшно.
marmotche ,аз уж същото се опитвам да я игнорирам докато скърца, ама тоя звук ме побърква.То е все едно стърже със стериопор и е влудяващо.Вярно имала съм мишки за домашни любимци и те правят абсолютно същото докато си чистят зъбите, ама там хич не им се притеснявах, но сега...........
manhattan ,споко и при мен гръб не остана, а уши съвсем.Като я гушкам идва до ухото и наддава тарзански вик със все сила, ако я оствя на леглото за малко почва кански рев, че иска да ходи и така хванати за ръце и ходиме едни яки разстояния. Ако я оствя в проходилка всичко де що има пликове и мушами литват и ми отваря яка работа после с чистене. Иначе ни спасява бънджито над леглото.Малката тарзанка яката щурее, а аз и хвърлям по 1 око и отхвърлям редовната гадна домакинска работа./ей тука както го пиша и ми иде да ревна вече, нито ми се готви, нито ми се мият чинии искам да спяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя, ама нямаааааааааааааааааа/
heart, нашата педиатърка каза, че нищо и нямало и че много деца го вършат тоя номер.
Jam, тя нощем не скърца, само денем между изяждането на таблата на леглото, което и е цел номер едно и люлеенето с бънджито или когато си лежи и се чуди какво да прави. Явно май всички на някакъв етап скърцат така, ама ние нали все се шашкаме и все това да пазим другото да пазим /уфффффффффф, толкова за мен си не съм се притеснявала преди/
Мацки, я като съм открила днеска темата да Ви питам и друго.По докторски съвет ми предстои операция на сухожилието на лявата ръка и искам или не скоро ще трябва да направя и тази крачка, ама нали съм си бъзлива все чакам, а то вече няма накъде с чакането, защото почнах да изпускам всичко и ме е страх да не стане някоя беля докато се гледаме с бебката, че тя хич се не свърта.
Та, въпроса ми е някоя от Вас правила ли е подобна операция, ако да при кого.Бих била доволна на всякаква информация и кооординати,дори и да са свързани с Ваши познати.Питам защото в главата ми е пълна каша , а и да си призная срам не срам умирам от страх само при мисълта за кълцане.