0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Та онзи ден бях седнала на кафе с две мои бивши съученички. Едната женета от две години сега е бременна в четвърти месец. Както и да е - радвам се за нея. Та като стана дума и се заговорихме какво, как и при кого е ходила и останах просто малко е да се каже възмутена. При "известно" име в борбата със стерилитета в Пловдив, плюс това роботи в клиника, където правят инвитро и ...... да я лекува близо година без да изисква спермограма на мъжа й. Даже щели инсеминация да правят, ама тя забременяла.
Абе що не им взимат дипломите на тез бе?! Аз мисля, че един добър специалист трябва да отказва преглед та и лечение, ако няма направена спермограма.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

Възмутена съм от "светила" в лечението с безплодие
« Отговор #1 -: Септември 09, 2005, 13:32:10 pm »
Съгласна съм с теб.
Има много добри лекари , но има и такива които "цапат" авторитета на тази гилдия.
Другото което си мисля че трябва да има изисквания за успех в университета. Не може някой който едва е вързал тройката да те лекува.
« Отговор #2 -: Септември 09, 2005, 17:42:56 pm »
Абе той може и с 6++ да е завършил и да не е липсвал и 3 секунди от Университета и там да е спал с учебниците. Ама ако зарязва всичко след като си вземе кетапа и гледа да ти вземе парите, а не да ти помогне........айде да си гледа работата.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #3 -: Септември 11, 2005, 10:59:43 am »
В нашия град има един такъв завършил с пълно 6, но за съжаление от него добър професионалист няма да стане никога. Миналата год. когато постъпих в болница с кървене по спешност се падна той на смяна, разказах му цялата история - как съм забременяла, каде ходя, кой д-р ми провежда лечението, накрадко му разказах цялата история, а накрая той ме попита "А ми на теб като ти закъсня защо не дойде при мен , ами отиде в София?". Все едно гръм ме удари. То бива , бива ама това направо беше върха. И за късмет когато пометнах пак той беше на смяна - дра ме на живо като животно без да ми сложи никаква упойка.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #4 -: Септември 11, 2005, 20:11:21 pm »
На това му викам отмъщението на лекаря, мислиш ли че го няма?
« Отговор #5 -: Септември 12, 2005, 00:29:42 am »
Стига бе,това за което говорите е много гадно!!!Как ще те дере на живо,това е абсурдно,а и този другия лекар,просто акъла ми не го побира,поне в София няма или не съм попадала на такива лекари,ех в Майчин дом чаках от 6 сутринта до 10 сутринта,за да се яви анестезиолог,докато ми изтичаха кървищата......ама поне упойка сложиха все пак :wink:
« Отговор #6 -: Септември 12, 2005, 20:05:13 pm »
Цитат на: morkovche
Стига бе,това за което говорите е много гадно!!!Как ще те дере на живо,това е абсурдно,а и този другия лекар,просто акъла ми не го побира,поне в София няма или не съм попадала на такива лекари

Морковче, ПЪЛНО е с такива лекари. За съжаление.
За дрането на живо: напълно нормална практика от преди 15-20 години (ако не и от по-отдавна) за млади момичета с "непристойно" поведение, на които гаджетата са сгафили...

Понякога си мисля, че съм голяма късметлийка (намерих си доФтора съвсем случайно, просто съдбата ме прати при него - чист късмет).