Анета, не се засягай. Тук всеки исака да помогне на някого. Аз също съм ходила три години в клиниката по ендокринология и там ми откриха проблема. При мен почти веднага TSH влезе в норма и антителата също. Просто след 3 години си бях внушила или и аз не знам, че нещо тоя ел тироксин не ми влияе добре на бъбреците и сама спрях да го пия. Определено ЗНАМ, че така не се прави, но тогава така си реших.. След това през около 2-3 години ходя да се следя (преглед + хормони) като само първия път ходих пак в ендокринологията, когато беше нещо претрансформирана, половината доктори ги нямаше вече, другите бяха преместени в др. сграда и т.н. Та оттогава вече не ми я хвали тая ендокринология. Повечето лекари, работещи сега там са от разни полоклиники така или иначе. Та после ходих в кварталната поликлиника, а последния път и при К. Тодорова. Тук само да вмъкна, че изписваните на всички селен и аспирин протект са ПРОФИЛАКТИКА, а не лечение и това не бива да ви учудва.
На лили ще отговоря, че след като самосиндикално си спрях лекарствата преди 12-ина години, нито един специалист след това не ми е казвал, че е необходимо да подновявам приема на тироксин. Малко дългичко стана, за което се извинявам. Но да- иам и хора, които НЕ пият доживот тироксин.