0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanka

tarsia svesten lekar
« -: Септември 09, 2005, 19:32:03 pm »
Hi,momicheta!Kazvam se Silvia,giveia v Sofia.Opitvame ot edna ghodina sas sapruga mi da napravim bebche,no bez uspeh za sega.Napravih si hormonalni izsledvania,dobre sa.A pri maga mi spermogramata e malko loscha,ima podvignost 50 procenta i malak broi,no ima i niakakva infekcia,koito sega lekuva.Imame i hlamidii i dvamata,predi deset meseca imah samo az i gi lekuvah sas sumamed,dva kursa na lechenie.Posle rezultatite mi biaha otricatelni,pri nego vinagi sa bili otricatelni.Samo po izkluchenie,tozi pat sa ni pologitelni,otkade e doschlo pak.Kagete niakoi svesten lekar,dobri li sa v Tina Kirkova,kakvo schte kagete za Manchev,znaete li neschto.Blagodaria!
*
tarsia svesten lekar
« Отговор #1 -: Септември 09, 2005, 21:13:41 pm »
Ха,добре го зададе тоя въпрос на който и аз все се чудя:Как така уж все сме излекувани от разни бацили а после се оказва че пак ги имаме.Ако някой знае отговора да вземе да ни каже,че се обърках поне аз.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
tarsia svesten lekar
« Отговор #2 -: Септември 09, 2005, 22:27:59 pm »
Моля те, пиши на кирилица.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
tarsia svesten lekar
« Отговор #3 -: Септември 10, 2005, 08:42:15 am »
I az se 4udj,mila,no ne znam na kogo da vjrvam,a pak si e seriozna rabota!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
tarsia svesten lekar
« Отговор #4 -: Септември 10, 2005, 09:31:13 am »
И на мен познат лекар-гинеколог ми препоръча д-р Манчев.
 :) Бях твърдо решила да започна да ходя при него, но за съжаление се оказа, че той е в доста дълъг отпуск - вече от 2 седмици и ще се върне чак на 26 септември.
Ако имате възможност да изчакате, можете да пробвате при него.
Аз лично реших да избера някой друг. Тук във форума са обсъждани много лекари. Порови малко и ще откриеш кои препоръчват момичетата.
Успех :balk_100:
Намерихме нашето синче.
*
tarsia svesten lekar
« Отговор #5 -: Септември 10, 2005, 21:10:32 pm »
Силве, оставям с впечатление, че само ти си се лекувала от хламидия. Трудно ми е да повярвам, че ако водите нормален сексуален живот и не ползвате презерватив(което според мен е очевидно щом правите опити за дете) ти си заразена, а съпругът ти не. Така че аз предполагам че той също е бил заразен и впоследстие отново ти е предал болестта.