Разбира се,че ще ти обясня въпреки,че не съм сигурна,че е редно.Отидох при нея и казах с какъв проблем съм.Оказа се,че нямам ОВУ и започнахме стимулация.Ако си чела специално за Клостила не е съвсем безобиден и когато се започва приемането му трябва лекарят да е сигурен,че всичко е наред за да ти го предпише.От момичетата във форума разбрах,че е трябвало 1-во да се знае дали са ми наред тръбите,но аз нямах цветна снимка.След като и намекнах,че се притеснявам дали не са ми запушени тръбите тя ми отговори-ОТ КЪДЕ ЩЕ ДОЙДАТ ТЕЗИ ЗАПУШЕНИ ТРЪБИ?ТОЛКОВА СИ МЛАДА.Другото което беше,че 3-ри пъти я питах дали да правим спермограма и най-накрая ми каза-НАПРАВЕТЕ ЗА ВАШЕ УСПОКОЕНИЕ И МИ Я ДОНЕСИ.С две думи аз и казвах какво да правим.И така пих си аз клостила и нищо не стана.В момента съм разочарована от поредният доктор и вече 2-ри месец не взимам мерки да отида на лекар,защото незнам при кой.Надявам се да съм го обяснила разбираемо и да съм ти помогнала.Между другото и аз бях като теб преди да отида и всички ми казваха да не ходя при нея,но аз отидох и си изпатих.Аз сега по-скопо клоня към клиниката на Щерев ако това ще ти помогне да обмислиш решението си.Те все пак са специализирани в тази област.