0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Denis

Fertility Friend
« -: Септември 10, 2005, 17:10:40 pm »
Моля ви, кажете ми ако някой знае, какво означават белите точки на графиката на ФФ.Някои стоиности на БТ са означени не със синя а с бяла точка.Благодаря!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Fertility Friend
« Отговор #1 -: Септември 10, 2005, 17:15:06 pm »
бяла е, когато е отбелязан час на мерене, различен от обичайния час на събуждане.
що не ползваш българския овулационен календар по-добре?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

denis

Fertility Friend
« Отговор #2 -: Септември 10, 2005, 17:35:19 pm »
Ползвам и него,но не ми харесва особено.Просто попълвам.На ФФ ми харесва това,че ми казва,някои неща.Коментарите ги очаквам с нетърпение.
*
Fertility Friend
« Отговор #3 -: Септември 10, 2005, 17:36:51 pm »
Какво ти "казва"?   :)
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Fertility Friend
« Отговор #4 -: Септември 10, 2005, 17:56:47 pm »
Ми кво казва ли - овулационния анализатор. Но ако се вярва на него, щъ заченеш на високосна година у шестък.
Мимитърново тъй ме научи да му следя алгоритъма, че ми дайте която и да е ануволаторна графика и щъ я напрява с овулация и обртано.
*

denis

Fertility Friend
« Отговор #5 -: Септември 10, 2005, 18:04:51 pm »
Ето например днес:

"Моят цервикс се напипва високо  сутринта, но ниско когато го установявам вечерта. Какво  трябва да запиша  на моята диаграма?

Проверяването на позицията на цервикса е малко по-различно отколкото проверяването  цервикалната слуз. Когато проверявате вашата цер.слуз, препоръчваме  да се проверява няколко пъти на ден за най- плодородна цер.слуз . Цервикса може да промени позицията си,която зависи от времето на деня. Тя обикновено е висока сутринта и по-ниска  вечерта, но вашият собствен опит може да установи това. Препоръчваме да се избере време през деня,когато да се проверява цержикса и това да се поддържа през целият МЦ и да се записват само наблюденията през обичайното време."

Всичко зависи от това,каква информация му подавам.Много трябва да внимавам.
*

denis

Fertility Friend
« Отговор #6 -: Септември 10, 2005, 18:10:37 pm »
Много е важно каква информация му подаваш.Ако неможеш да определяш цервикалната слуз или текстурата на цервикса,зеничният феномен,позицията на шииката,съответно и резултатите не са точни.Аз му давам Ову тест и папратов феномен.При мен работи много точно.МНОГО съм доволна.
*
Fertility Friend
« Отговор #7 -: Септември 10, 2005, 18:10:50 pm »
E това е support към ФФ, ясно. Що не пробваш support форума на българския календар? Може и той да работи?  :wink: И кво ти казва като му подадеш ову тест и папратов феномен? Че утре ще има овулация, така ли? А ако му подадеш положителен тест за бременност какво ще покаже?  :wink:
*

denis

Fertility Friend
« Отговор #8 -: Септември 10, 2005, 18:15:28 pm »
jam,Извиниме че не ти благодарих,отплеснах се нещо.Блабодаря ти!
Да разбрах от времето на измерването е .Спазва определен диапазон от време.Ако съм извън него -слага бяла точка.
*

lady_11

• 3217
Fertility Friend
« Отговор #9 -: Септември 10, 2005, 18:16:24 pm »
Пипайте си цервиксите, ма после да не ревете като се окажете с цервицит или ендоцервицит.
Баси ненормалната работа!
*
Fertility Friend
« Отговор #10 -: Септември 10, 2005, 18:17:56 pm »
Точно това съм се чудела винаги, затова не сме сложили такава опция в нашия. Не е ли опасно и нехигиенично това? Или поне не трябва ли да се прави със специални стерилни ръкавици?
*

lady_11

• 3217
Fertility Friend
« Отговор #11 -: Септември 10, 2005, 18:19:59 pm »
Бе принципно със стерилни ръкавици, ама като го правиш сама има риск. То за тва се ходи на гинекологичен преглед, иначе що ... то имаше и питане за нещо като подобие на инсе в домашна обстановка.
*

denichka

Fertility Friend
« Отговор #12 -: Септември 12, 2005, 09:05:01 am »
Цитат на: cygnus
E това е support към ФФ, ясно. Що не пробваш support форума на българския календар? Може и той да работи?  :wink: И кво ти казва като му подадеш ову тест и папратов феномен? Че утре ще има овулация, така ли? А ако му подадеш положителен тест за бременност какво ще покаже?  :wink:

А как се ползва това във овулационния календар?
*
Fertility Friend
« Отговор #13 -: Септември 12, 2005, 09:26:20 am »
Има линк към Форум, както и горе линк контакт. Не знам дали във ФФ отговарят оператори или са вкарани типови съобщения, които се генерират автоматично на база думи, съдържащи се в запитването, струва ми се доста хлъзгаво ако отговаря компютърен бот...  :cry: Всъщност зависи до колко ви харесва това де, ние не смеем да направим такова нещо ... Щом на ФФ им стиска да го правят ОК :) Но според мен и там би трябвало да отговарят истински хора :)
*
Предложение за развитие на календара
« Отговор #14 -: Септември 12, 2005, 10:23:22 am »
Здравей,
аз съм от хората които разработиха българския календар.

Искам да те помоля ТЕБ, както и всички останали да помагате в разработването на календара. Той е направен за ВАС така че целта ни е да бъде максимално полезен и удобен за ВАС, а не просто да го попълвате.

Тук забелязвам че има липсваща в БГ календара функционалност която ти използваш а и познаваш много добре. Моля те използвай темата: Предложения за рaзвитие на календара за да опишеш тази функционалност и тя скоро да стане част от БГ календара.

Благодаря предварително на ТЕБ и на ВСИЧКИ които ще помогнат календара да се развива.

Поздрави!
Fertility Friend
« Отговор #15 -: Септември 12, 2005, 21:23:23 pm »
Цитат на: lady_11
Пипайте си цервиксите, ма после да не ревете като се окажете с цервицит или ендоцервицит.
Баси ненормалната работа!

Чакай сега, на мъжете пишките да не са по-чисти от внимателно и многократно измити ръце?
*

lady_11

• 3217
Fertility Friend
« Отговор #16 -: Септември 13, 2005, 08:06:58 am »
Заек, ми то една от причините да хванеш бактерии е някоя "нечистоплътна" мъжка пишка бе.
По отношение за ръцете - можеш да си миеш и 10 пъти ръцете и пак да имаш гадинки под ноктите. Извода - буташ си ръцете за няколко минути в стерилизатора и пипай смело и на воля :)  :)  :)
*
Fertility Friend
« Отговор #17 -: Септември 13, 2005, 08:33:40 am »
Бе не знам, според мен на тях мястото им е там и сигурно по естествен начин са отрегулирани нещата, освен ако вече не става въпрос за преблем де. А все пак с ръцете пипаме навсякъде и така могат да попаднат неща, които мястото им няма как по естествен начин да попадне във влагалището. Сигурно не се изразих много ясно ама, така разсъждавам просто.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Fertility Friend
« Отговор #18 -: Септември 13, 2005, 09:27:53 am »
Да, ама и мъжете си пипат пишките с мръсни ръце.
Влагалището има уникалната възможност да се пази и самопочиства, но понякога при лош късмет, или при срив в имунитета например е възможно да не успее да се справи.
Въпрос пък на късмет при непостоянен партьор е да попаднеш на полови предавани болести.
*
Fertility Friend
« Отговор #19 -: Септември 13, 2005, 09:34:07 am »
Цитат на: Lali
Да, ама и мъжете си пипат пишките с мръсни ръце.

:balk_153: